FC Zalau se dueleaza cu lanterna rosie

Magazin Salajean 7 octombrie 2011 0

Azi, ora 15, Stadion Municipal din Zalau

FC Zalau – Gloria Bistrita II

La prima vedere, FC Zalau pare sa aiba un meci usor in aceasta dupa-amiaza, avand in vedere pozitia din clasament a adversarei, Gloria Bistrita II situandu-se pe ultima pozitie. Insa, prima echipa nu va juca maine impotriva formatiei Gaz Metan Severin si se pare ca bistritenii vor avea in 11-le de baza si cativa jucatori de la echipa din Liga a II-a, ceeace cu siguranta le va face meciul mai greu zalauanilor. Totusi, Marius Pasca a precizat ca nu concepe ca echipa sa sa nu obtina toate punctele puse in joc, indiferent ce jucatori va avea Gloria in formula de baza.

Jocul de la Zalau va fi oficiat la centru de Dorian Barzuca (Lugoj), ajutat la cele doua linii de Calin Cimponeriu (Lugoj) si Florin Parlea (Timisoara). Observator de arbitri pentru acest meci a fost delegat Adrian Radu (Deva), iar observator de joc, Alin Banceu (Cluj-Napoca).

Programul complet al etapei: U Cluj II – Sanatatea Cluj, Seso Campia Turzii – CS Zlatna, FCM Targu Mures II – Avantul Reghin, FC Zalau – Gloria Bistrita II, Unirea Tarlungeni – Corona Brasov, Vointa Livezile – Unirea Dej, Olimpia Satu Mare – Unirea Ungheni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »