FC Zalău s-a întors fără puncte de la Sebiş

Naţional Sebiş – FC Zalău 3 – 0

Au marcat: Mihai Blănaru (min. 5), Dodo Digben (min. 10) şi Mădălin Gale (min. 90)

Emoţiile la calificarea în play-off-ul campionatului continuă pentru FC Zalău, după ce jucătorii pregătiţi de Călin Pop şi Cristian Oros au pierdut vineri cu scorul de 0 – 3 meciul susţinut în delpasare, în faţa ocupantei locului secund, Naţional Sebiş.
Formaţia zălăuană a început cum nu se putea mai prost jocul de la Sebiş, iar în minutul zece, gazdele conduceau deja cu scorul de 2 – 0. Golgeretul arădenilor, Mihai Blănaru, a fost cel care a deschis scorul, încă din minutul cinci, acesta reuşind să finalizeze o fază de contraatac a formaţiei gazdă. Tot după o fază făcută pe contraatac a fost înscris şi cel de-al doilea gol al Sebişului, marcator fiind Dodo Digben. Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, până la pauză, FC Zalău a rămas în zece oameni, după ce Daniel Bogman a văzut direct cartonaşul roşu, în urma unui falt dur asupra lui Dodo Digben.
Deşi era în inferioritatea numerică, FC Zalău a reuşit să controleze jocul în unele momente ale părţii secunde, iar în minutul 75, Paul Chiş a fost foarte aproape de a reduce din handicap, şutul acestuia din interiorul careului fiind respins cu greu de portarul gazdelor.
Sebişului îi convenea situaţia de pe tabelă, mai ales că din minutul 72 juca, la fel ca FC Zalău, în zece oameni, astfel că a aşteptat greşeală echipei zălăuane, care a venit în ultimul minut din timpul regulamentar. Noul-intrat, Mădălin Gale, a scăpat pe contraatac pe flancul stâng şi l-a învins pe portarul Porjons cu un şut din interiorul careului.
În urma acestui eşec, FC Zalău rămâne cu 26 de puncte şi este obligată să câştige partida de sâmbătă, cu Metalurgistul Cugir, pentru a se califica în play-off-ul Ligii a III-a.
Naţional Sebiş: Raul Şoltesz – Dorin Jude, Alin Colţan, Alexandru Albert (min. 55, Mihai Moise), Gabriel Mânecan, Ovidiu Morariu, Robert Beuran, Marius Chindriş, Mihai Blănaru, Dodo Digben şi Tudor Mândruşcă (min. 85, Balin Raimond). Antrenor: Dan Stuparu
FC Zalău: Edgars Portnojs, Raul Silaghi, Cosmin Cosma, Mihai Gui, Gabriel Ţiriac (min. 80, Radu Marian), Mihai Cherecheş (min. 67, Alexandru Pop), Andrei Lăcătuş, Daniel Bogman, Cristian Molnar (min. 46, Daniel Supuran), Andrei Şulea (min. 46, Paul Chiş), Adrian Marinaş. Antrenori: Călin Pop şi Cristian Oros

 

Leave a Comment