FC Zalau s-a impus si in ultimul amical

Magazin Salajean 23 august 2010 0

FC Zalau s-a impus si in ultimul amical

Echipa pregatita de Marius Pasca a obtinut, vineri, a saptea victorie, din noua partide de verificare sustinute in aceasta vara

FC Zalau – Sanatatea Cluj 4 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Podina (min. 2, 47), Ignat (min. 68), Coste (min. 80)

Gruparea de la poalele Mesesului a incheiat, vineri, seria amicalelor din aceasta vara. FC Zalau a evoluat pe teren propriu, in compania formatiei Sanatatea Cluj, de care a dispus cu scorul de 4 – 0, la capatul unui meci pe care zalauanii l-au dominat de la un capat la altul. Primul gol al meciului a fost marcat dupa numai doua minute de joc. Cosma a trimis o diagonala in careu pentru Podina, Paglisan a avut o interventie gresita, iar mijlocasul zalauan a profitat si a introdus balonul in plasa.

A urmat ocazia lui Maior din minutul sase, dupa care oaspetii au replicat prin Hoca, al carui sut din coltul careului mare a trecut peste poarta. Pana la pauza, atacantul Zalaului, Andrei Balan, a mai ratat trei ocazii importante, in timp ce clujenii au avut de doua ori sansa egalarii, prin Pop si Trif. La doua minute de la reluare s-a facut 2 – 0, marcator, acelasi Podina. Ignat a punctat pentru 3 – 0 in minutul 68, iar Coste, jucator adus in probe alaturi de Dragomir si Domca, a inchis tabela in minutul 80.

FC Zalau va sustine, vineri, primul meci oficial din noul sezon, in compania celor de la Unirea Tarlungeni (Brasov). Meciul va avea loc pe Stadionul Municipal din Zalau, de la ora 18.

FC Zalau: Chis – Jula, Cosma, Neicu, Maior, Podina, Craciun, Stefoi, Balan, Gorga, Bode. Au mai evoluat: Gabor – Barnutiu, Mocean, Rus, Tiriac, Iacob, Dragomir, Domca, Ignat, Coste, Petrean, Vegh, Ember. Antrenori: Marius Pasca (principal), Cristi Oros (secund).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »