FC Zalau s-a impus si in al doilea amical

Magazin Salajean 2 februarie 2010 0

FC Zalau s-a impus si in al doilea amical

Dupa 2 – 1 cu formatia din Liga a IV-a, Victoria Carei, echipa pregatita de Calin Pop a castigat sambata si amicalul cu Sighetul Marmatiei

Meciul a avut loc in cantonamentul de la Ocna Sugatag, statiune in care zalauanii se afla de miercurea trecuta, urmand sa stea pana vineri. Chiar daca terenul pe care s-a disputat partida a fost acoperit in totalitate cu zapada, antrenorul Calin Pop ne-a declarat ca partida dintre FC Zalau si Sighetul Marmatiei s-a putut desfasura in conditii normale, arbitru fiind Dan Dreve, din Cluj-Napoca.

Tehnicianul zalauan a alcatuit doua echipe, dandu-le posibilitatea sa evolueze cate 45 de minute tuturor jucatorilor, mai putin celor trei portari, care au evoluat cate 30 de minute. Dupa o prima repriza in care nu s-a inscris niciun gol, zalauanii au marcat de doua ori in partea secunda, prin Flaviu Barnutiu si Vlad Negrean, ultimul fiind la a doua reusita dupa ce a marcat si in amicalul cu Victoria Carei.

Terenul a fost acoperit cu zapada, dar a fost bun pentru joc. Am vrut sa le dau posibilitatea sa evolueze tuturor, fiindca pana la inceperea returului trebuie sa gasesc formula cea mai buna pentru primul 11, a afirmat Calin Pop, care s-a aratat foarte multumit de conditiile de care dispune echipa in cantonament. Stagiul de pregatire se va incheia vineri, cu un nou joc de verificare impotriva celor de la Sighetul Marmatiei, de aceasta data meciul urmand sa aiba loc la Sighet.

FC Zalau in repriza I: Chis, Chereches – Maior, Cosma, Stef, Nicorici, C. Chis, Podina, Neicu, Bode, Gorga, P. Chis.

FC Zalau in repriza a II-a: Chereches, Dragos – Mocean, Barnutiu, Jula, Vegh, Iacob, Craciun, Petrean, Negrean, Ignat si Mosincat. Antrenori: Calin Pop (principal), Cristi Oros (secund).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »