FC Zalau s-a impus la limita la Campia Turzii

Magazin Salajean 6 august 2010 0

FC Zalau s-a impus la limita la Campia Turzii

Seso Campia Turzii – FC Zalau 2 – 3 (1 – 3)

Au marcat: Sancira (min. 11), Chis (min. 47), respectiv Craciun (min. 31-pen.), Neicu (min. 32), Balan (min. 41)

Dupa ce saptamana trecuta a pierdut cu scorul de 1 – 0 meciul amical sustinut la Baia Mare, in fata formatiei locale, FC Baia Mare, FC Zalau a castigat miercuri la limita, scor 3 – 2, partida disputata in deplasare, in fata echipei Seso Campia Turzii. Scorul a fost fost deschis de gazde, in minutul sapte, prin Sancira, in urma unei combinatii cu Borza, care a executat o lovitura libera de pe partea dreapta. Bucuria gazdelor avea sa dureze 20 de minute, fiindca in minutul 31, zalauanii au beneficiat de o lovitura de pedeapsa transformata de mijlocasul Gabriel Craciun. Un minut mai tarziu, Radu Neicu a dus Zalaul in avantaj, dupa ce a executat perfect o lovitura libera si l-a lasat fara replica pe portarul Cristian Moldovan. Gazdele puteau restabili egalitatea in minutul 36, insa reluarea lui Borza, din centrarea lui Motet, a ajuns in bratele portarului Chis.

Cu patru minute inainte de finalul primei reprize, Andrei Balan a inscris pentru 3 – 1, stabilind astfel scorul pauzei. Totusi, Campia Turzii putea reduce din handicap in ultimul minut, insa mingea trimitsa de Sancira, din lovitura libera, a lovit bara transversala. Oaspetii au inscris golul cu numarul doi dupa numai doua minute de la reluare, prin atacantul Chis, care a profitat de o greseala a portarului zalauan cu acelasi nume. FC Zalau putea inscrie pentru 4 – 2 in minutul 53, insa a ratat o lovitura de pedeapsa, a doua pentru formatia zalauana. Pana la final, fiecare echipa si-a mai trecut in cont cate o ocazie periculoasa. Prima le-a partinut gazdelor, in minutul 70, cand Motet a reluat putin alaturi centrarea venita de pe partea dreapta, de la Matis. Ocazia zalauanilor a avut loc in minutul 83, cand Jula a trimis un sut puternic care a trecut milimetric peste poarta aparata de Moldovan.

Partida retur cu Seso Campia Turzii va avea loc maine, de la ora 10, pe Stadionul Municipal din Zalau.

SeSo Campia Turzii: Cristian Moldovan-Bucur, Tarcea, Mitrea,Vadana-Grigoroscuta, Vascan, Borza,Sancira- Fertea, Santejudean. Antrenor: Marius Popescu.

Au mai jucat: Kelemen, Siecoban, Onet,Matis, Motet, Chis

FC Zalau: Chis- Maior, Jula, Cosma, Negrean-Podina, Craciun, Budean, Neicu-Gorga, Balan.

Au mai jucat: Barnutiu, Teglas, Ignat, Iacob. Antrenori: Marius Pasca (principal), Cristi Oros (secund).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »