FC Zalău riscă să-l piardă şi pe Gabriel Coţi

Jucătorul a fost transferat în vara anului trecut sub formă de împrumut de la FC Botoşani, echipă ce evoluează în Liga I, însă antrenorul Leo Grozavu l-a anunţat pe fotbalist să se prezinte la reunirea lotului, care a avut loc ieri dimineaţă.

După un tur de campionat reuşit, la finalul căruia s-a situat pe poziţia a III-a, FC Zalău riscă să piardă câţiva jucători importanţi. Florin Istrate, fotbalist ce a evoluat la un moment dat chiar şi la Rapid Bucureşti, pare a fi cel mai curtat jucător de la formaţia zălăuană. De serviciile acestuia s-au arătat interesate nu doar cluburi din România, ci şi din afara judeţului, însă, nu a fost luată încă nicio decizie în cazul lui Istrate.
Tonko Robert, fundaş transferat la FC Zalău în 2015, s-a despărţit deja de clubul zălăuan, nemaifiind dorit de antrenorul Constantin Olariu după ce, cu câteva etape înainte de finalul turului a părăsit echipa, nemulţumit fiind de statutul de rezervă.
Gabriel Coţi, fotbalist transferat în vară la formaţia zălăuană, nu va mai evolua la FC Zalău în partea a doua a campionatului. Coţi a ajuns la formaţia de la poalele Meseşului sub formă de împrumut de la FC Botoşani, dar antrenorul Leo Grozavu l-a anunţat pe jucător să se prezinte la reunirea lotului, care a avut loc ieri dimineaţă.
În sezonul trecut, Coţi a evoluat la Unirea Jucu, în Liga a III-a, dar în vară, când s-a pregătit o perioadă de timp cu FC Botoşani, a semnat un contract valabil pe cinci ani cu formaţia moldavă. Nu este exclusă nici varianta unui nou împrumut la FC Zalău, opţiune ce i-ar conveni şi jucătorului.

Leave a Comment