FC Zalău rămâne fără două grupe de copii

Protocolul de colaborare dintre clubul condus de Ioan Morar şi cel manageriat de Daniel Sabou, despre care s-a discutat săptămâna trecută, pare să nu fie agreat de părinţii copiilor de la FC Zalău, care au decis să-şi transfere odraslele la CS Atletic.

Părinţii copiilor de la FC Zalău s-au arătat deranjaţi de faptul că reprezentanţii Primăriei Zalău intenţionează să semneze un protocol de colaborare între FC Zalău şi Viitorul, iar joi seara l-au anunţat pe preşedintele Ioan Morar că-şi vor transfera copiii la Clubul Sportiv Atletic Zalău. Este vorba de grupele de copii născuţi în 2003 şi 2004, ambele fiind antrenate la FC Zalău de Gigi Gorga, care se va ocupa de pregătirea lor şi la CS Atletic. „A fost decizia părinţilor. Ei au ales să mutăm cele două grupe de la FC Zalău la CS Atletic, considerând că este mai bine pentru copiii lor. Părinţii nu sunt de acord cu acel protocol de colaborare de care s-a vorbit în ultimele zile, dintre FC Zalău şi Viitorul, considerând că este mai bine să îşi transfere copiii la Atletic Zalău. Practic, va fi un nou început pentru toată lumea. Vom duce toate legitimaţiile jucătorilor la Asociaţia Judeţeană de Fotbal, pentru a le face transferul la CS Atletic Zalău şi vom efectua în continuare antrenamente, la fel ca până acum”, a explicat antrenorul Gigi Gorga.
Mutarea făcută pare să nu-i convină, însă, preşedintelui de la FC Zalău, Ioan Morar. „Nu îmi convine deloc această situaţie, pentru că noi am pierdut două grupe de copii, însă părinţii m-au pus în faţa faptului împlinit. Am avut joi seara o întâlnire cu părinţii copiilor de la cele două grupe şi m-au informat că ei nu sunt de acord cu acest protocol de colaborare între noi şi Viitorul Zalău şi, ca atare, îşi transferă copiii la CS Atletic. Chiar am încercat să-i conving să rămână, cel puţin până în vară, mai ales că acel protocol nu s-a semnat încă şi nici nu se ştie cu exactitate ce se va întâmpla. Din păcate, prin această mutare am pierdut atât noi, cât şi Viitorul”, consideră preşedintele clubului FC Zalău, Ioan Morar.
„Noi nu suntem supăraţi pe clubul FC Zalău, suntem supăraţi pe cei de la Primărie, fiindcă au luat decizii cu privire la copiii noştri fără să fim consultaţi. Niciunul dintre părinţi nu suntem de acord cu acest protocol de colaborare între FC Zalău şi Viitorul, chiar de aceea am şi decis să ne mutăm copiii la Atletic Zalău”, ne-a declarat un părinte care a dorit să-şi păstreze anonimatul.
Înfiinţat în vara anului trecut, la iniţiativa fostului fotbalist, Claudiu Cornaci, CS Atletic Zalău a dispus de 25 de copii înainte să aibă loc acest transfer al celor două grupe. „Pentru noi nu poate fi decât benefică această mutare a celor două grupe. Vom avea mai mulţi copii şi, din vară, vom putea să ne înscriem în campionatele judeţene. Avem multe planuri la acest club”, ne-a declarat Cornaci, care a început cu grupe de copii născuţi între anii 2006 – 2008.
În cea mai mare parte, clubul este finanţat de Paul Hodiş, cel care, după plecarea lui Liviu Ciupe, a devenit acţionar la CS Volei Municipal Zalău.

 

7 Thoughts to “FC Zalău rămâne fără două grupe de copii”

  1. Anonim

    A pierdut viitorul 2 grupe de copii,de fapt primele care au plecat ceilalti urmeaza…cand 2 se cearta cine o fi castigator ??? -3-???

  2. x

    Daniel Sabou un GUNOI……un mincinos fara caracter……….prietenii stiu DE CE…

  3. marius

    e o cacealma treaba cu proiectul,parintii va spun din sursa sigura de mult timp vroiau sa mearga de la fc cu copiii,dar abia au asteptat sa se iveasca ceva,deci nu e adevarat,sunt unul dintre parinti si cunosc situatia,nu mai mintiti dragi parinti.ati fost nemultumiti de cum am fost tratati de moraru

  4. vasile

    asa este…este adevarat,si eu am avut copil la fc si nu l-am mai lasat,eram tratati indiferent de moraru,tot ce tinea de echipament,turnee,deplasari noi plateam,nu moraru,oare primaria stie lucrul asta?copii aveau bani alocati de la primarie,dar tot noi plateam,nu vedeam pe moraru sa plateasca 1 leu,numai cerea bani,punea antrenorul sa ne spuna sa ne platim transportul si taxa de inscriere daca vrem sa mergem la turneu…minte moraru,asa e au vrut parintii sa scape de moraru

  5. florin

    primaria desteptati-va si dati-l afara pe moraru,pune-ti un om competent acolo…

  6. anonim

    este adevarat ce se intampla la fc,de aia s-au dus grupele de-acolo,dar mergeti si vedeti ca nici juniori mari nu prea mai au,nici mici in comparatie cu viitorul,oare de ce domnu morar,oare de ce nu mai ai nici echipa de seniori buna?

  7. Anonim

    numai minciuni la adresa clubului FC Zalau ,probabil vor sa-l compromita pe Morar.Cat despre Sabau isi urmareste scopul pur financiar personal,parintii copiilor de la Viitorul stiu ce vreu sa spun,un parvenit cu tupeu care mai nou il baga in fata pe marele Hagi si Academia lui in lupta lui cu Morar si Primaria Zalau,pentru a obtine fonduri de la aceasta,bani publici de altfel in scopuri personale fara a fi cheltuiti transparent in folosul copiilor si ai performantei sportive.Cat despre MORAR sigur ca nu exista performanta fara de investitii dar ,iar in Salaj un judet relativ sarac nu vad cum s-ar putea realiza mai mult fara implicarea serioasa a celor ce conduc destinele judetului(_Primarie ,Consiliu Judetean)in colaborare cu finantatori privati cum de altfel se intampla in toata lumea fotbalistica .

Leave a Comment