FC Zalau, la sase minute de a opta victorie consecutiva

Magazin Salajean 17 mai 2012 0

FC Zalau, la sase minute de a opta victorie consecutivaEchipa zalauana a terminat la egalitate, 1 – 1, ultimul meci din actualul sezon, pe terenul celor de la Universitatea II Cluj, fiind egalata in minutul 88, cu sase minute inaintea fluierului de final, avand in vedere ca arbitrul de centru Rares Vidican a aratat patru minute de prelungiri. A fost o partida dominata in cea mai mare parte de FC Zalau, care a suferit, din nou, la capitolul finalizare, irosind cateva ocazii bune de a marca. Cele mai mari ocazii ale meciului s-au consumat in minutele 76, 80 si 83. Prima i-a apartinut echipei FC Zalau, sutul lui Cosmin Sabou, de la aproximativ 20 de metri, lovind bara transversala. A venit replica gazdelor, in minutul 80, sutul lui Tecsi fiind respins in bara laterala de portarul Claudiu Chis. Play-makerul Comin Sabou trimite din nou balonul in transversala, in minutul 83, dupa un sut de la 30 de metri, mingea revine la Gigi Gorga, care rateaza din pozitie favorabila.

Mi-a placut atitudinea echipei. Ne-am creat multe ocazii, insa ma deranjeaza ca ratam mult in continuare. Nu e o tragedie ca am facut egal dupa sapte victorii consecutive, insa ramane regretul ca am fost foarte aproape de a opta victorie. Important este sa ne adunam si sa abordam cu incredere meciurile care au mai ramas, primul fiind vineri, cu Seso Campia Turzii, a declarat Marius Pasca.

U II Cluj: Razvan Vaida (min. 60, Niczuly Lorand) – Rares Blaga, Szilagy Zsolt, Rares Cucui, Madalin Muresan, Kovacs Lorand, Cristian Calcan, Horvat Eduard (min. 62, Ilie Dumitrescu), Radu Danciu (min. 75, Aron Gadalean), Iulian Tecsi, Mihai Fratean (min. 66, Iulian Baciu). Antrenor: Gheorghe Barbu

FC Zalau: Claudiu Chis – Maior Istvan, Dragos Surducan (min. 85, Vasile Jula), Cosmin Cosma, Claudiu Cornaci (min. 90, Gabriel Tiriac), Vlad Lung, Cosmin Sabou, Raul Stanciu, Viorel Ionascu (min. 78, Vlad Negrean), Andrei Balan, Andrei Teglas (min. 72, Gigi Gorga). Antrenori: Marius Pasca (principal), Cristian Oros (secund)

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »