FC Zalău, la a treia victorie consecutivă

FC Zalău – Seso Câmpia Turzii 4 – 2 (2 – 0)
Au marcat: Cosmin Sabou (min. 20, 23-pen. şi 64), Raul Stanciu (min. 90+5), Octavian Marinescu (min. 58), Flaviu Chiş (min. 76)

Echipa pregătită de Marius Paşca şi Cristian Oros a obţinut vineri a treia victorie consecutivă din acest sezon, demonstrând încă o dată că rezultatele înregistrate în primele două etape au fost simple accidente. FC Zalău a învins cu scorul de 4 – 2, pe teren propriu, Seso Câmpia Turzii, însă trebuie specificat faptul că din minutul 23, oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică, după ce arbitrul de centru l-a eliminat pe Ştefan Popa.
FC Zalău a început în forţă jocul, instalânduse încă din primele minute în jumătatea adversă. Golul nu a întârziat prea mult, playmaker-ul Cosmin Sabou reuşind să deschidă scorul în minutul 20, cu un şut puternic, din marginea careului, la care portarul oaspeţilor nu a avut nicio şansă. Nu u trecut decât trei minute până când FC Zalău şi-a amjorat avantajul. Marius Dumiter a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă, centralul a arătat punctul cu var, iar Cosmin Sabou a transformat penalty-ul, balonul lovind bara laterală înainte de a pătrunde în plasă. Deşi au evoluau în inferioritate numerică, oaspeţii au continuat să atace poarta apărată de Chiş, iar în minutul 58 au redus din handicap, prin Octavian Marinescu, care a profitat de o ezitare a goalkeeper-ului zălăuan şi a reluat balonul cu capul în plasă, după o lovitură liberă executată de Bogdan Costea. Acesta, după ce în minutul 55, Ovidiu Imbuzan a ratat o lovitură de pedeapsă, trimiţând balonul în bară.
Cosmin Sabou reuşeşte hattrick-ul în minutul 64. Mihai Bode pătrunde foarte bine în careu, pe partea dreaptă, trece de doi adversari, scoate balonul în faţa porţii pentru Sabou, care nu-i dă nicio şansă portarului Sebestyen, pe care-l învinge cu un şut de la aproximativ 11 metri. O nesincronizare în defensiva zălăuană face ca oaspeţii să marcheze al doilea gol, deşi se aflau în inferioritate numerică, Flaviu Chiş reluând balonul cu capul în plasă, după o centrare venită de pe partea dreaptă.
Pe finalul partidei, ambele echipe irosesc câte o ocazie de a marca, în minutul 90+5, ultimul minut de prelungiri, Raul Stanciu închide tabela, executând perfect o lovitură liberă de pe partea stângă, din marginea careului, trimiţând balonul la colţul scurt, exact în vinclul porţii.
FC Zalău: Claudiu Chiş – Vlad Lung, Gheorghe Bulz, Claudiu Cornaci, Vlad Negrean, Maior Istvan, Cosmin Sabou (cpt., min. 81, Mădălin Trip), Raul Stanciu, Viorel Ionaşcu, Mihai Bode (min. 89, Ovidiu Cherecheş), Marius Dumiter (min. 90+2, Gabriel Ţiriac). Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Cristian Oros (secund)
Seso Câmpia Turzii: Sebestyen Attila – Tornyai Rober, Ştefan Popa, Ioan Moldovan, Kelemen Levente, Vlad Mocan, George Marin (min. 46, Bogdan Costea), Ovidiu Imbuzan (min. 56, Adrian Fertea), Victor Mateţ (cpt., min. 46, Flaviu Chiş), Octavian Marinescu (min. 73, Sorin Dida), Vasile Pop. Antrenor: Alpar Meszaros.

3 Thoughts to “FC Zalău, la a treia victorie consecutivă”

  1. mars

    in minutul 55, trebuia eliminat portarul claudiu chis, care a faultat din pozitie de ultim aparator
    in tribuna se comenta ca arbitrul de saptamana trecuta a fost mai bun, mai cuminte, ca a dat 3 penaltyuri pentru zalau, iar asta de acum a dat doar un penalty
    au fost unele faze foarte bine lucrate, de-a dreptul „tiki taka barcelona”, care l-ar face invidios si pe gigi becali
    iar pe flancuri, zici ca alearga adi popa de la steaua, asa is de rapizi mijlocasii
    zalaul tinde sa devina un nou piatra neamt, unde arbitrii dau cel putin 5% echipei gazda, desi in unele meciuri se ajunge la 10-15%
    oricum, felicitari echipei, felicitari antrenorului marius pasca pentru ca a reusit sa faca echipa sa revina dupa primele 2 etape

  2. Anonim

    asa e felicitari fc zalau pentru a treia victorie si tineti tot asa ,urmeaza un meci tare de la petrosani cu jiul si speram sa sa vinim acasa cu toata cele 3 puncte puse la bataie succes si bafta fc zalau victorie

  3. Anonim

    si copii de la fc zalau 2004 au obtinut locul 3 din 12 echipe la turneul din satu mare

Leave a Comment