FC Zalău, învinsă din două penalty-uri la Satu Mare

Olimpia Satu Mare – FC Zalău 2 – 1 (1 – 1)
Au marcat: Cosmin Iuhas (min. 41 şi 45), respectiv Andrei Teglaş (min. 29)

FC Zalău s-a întors fără niciun punct din deplasarea de la Olimpia Satu Mare, fiind învinsă cu 1 – 2, după ce în minutul 29 conducea cu scorul de 1 – 0.
După ce Olimpia a avut de două ori şansa de a deschide scorul, într-un interval de doar două minute, FC Zalău a reuşit să marcheze primul gol al întâlnirii, în minutul 29. Faza a pornit de la o lovitură liberă din marginea careului, executată de Cosmin Sabou. Şutul acestuia a lovit zidul, după care balonul a ajuns la Mihai Bode. Acesta din urmă a centrat în faţa porţii pentru Andrei Teglaş, care a reluat cu capul în plasă. Echipa zălăuană nu reuşeşte să intre cu avantaj la vestiare, pentru că în minutul 41, Vlad Negrean loveşte balonul cu mâna în propria suprafaţă de pedeapsă, iar centralul Rareş Vidican indică lovitură de pedeapsă în favoarea Olimpiei. Penalty-ul este executat şi transformat de Cosmin Iuhas.
La nici un minut de la reluare, Olimpia beneficiază de o nouă lovitură de la 11 metri, de această dată după un fault comis de portarul Chiş asupra lui Marinaş. Acelaşi Iuhas execută şi înscrie, ducând Olimpia în avantaj.
După primirea celui deal doilea gol, FC Zalău iese la atac, nemaiavând ce pierde, însă prima mare ocazie vine abia în minutul 77, reluarea lui Andrei Teglaş, din şase metri, fiind respinsă de pe linia porţii de portarul Olimpiei.
Până la finalul întâlnirii tabela rămâne nemodificată, iar FC Zalău înregistrează a doua înfrângere consecutivă.
Olimpia Satu Mare: Marius Şuta – Andrei Glodean, Florin Sabău, Cosmin Iuhas (cpt.), Ciprian Lauruk (min. 58, Gabriel Rioatiş), Dan Gavrilescu, Robert Villand, Mihai Pop, Cristian Molnar (min. 82, Alexandru Botoş), Adrian Marinaş (min. 58, Adrian Micaş), Ionuţ Dănilă (min. 64, Daniel Feier). Antrenori: Tiberiu Csik şi Ion Dragomir.
FC Zalău: Claudiu Chiş – Vlad Lung (min. 68, Mădălin Trip), Gheorghe Bulz, Cosmin Cosma, Vlad Negrean (min. 59, Claudiu Cornaci), Maior Istvan, Cosmin Sabou (cpt.), Raul Stanciu, Viorel Ionaşcu, Mihai Bode, Andrei Teglaş (min. 80, Marius Dumiter). Antrenori: Marius Paşca şi Cristian Oros.

One Thought to “FC Zalău, învinsă din două penalty-uri la Satu Mare”

  1. Anonim

    pasca da-ti demisia ca bati joc de banii publici pleaca o data de la fc zalau ca jucatorii nu te mai vor la fc zalau ,nu esti fergurson sa stai o viata la fc zalau nu ai rezultate pleaca rusine pasca demisia

Leave a Comment