FC Zalau, invinsa de Universitatea II Cluj, in al V-lea amical din aceasta iarna

Magazin Salajean 20 februarie 2012 0

FC Zalau, invinsa de Universitatea II Cluj, in al V-lea amical din aceasta iarna

Dupa doua esecuri si doua victorii, FC Zalau a pierdut vineri, la limita, al V-lea amical din acest an, in fata celor de la Universitatea II Cluj. Scorul final a fost 4 – 3 pentru clujeni, dupa ce echipa zalauana a condus cu 2 – 1 la pauza. Scorul a fost deschis de clujeni, dar Zalaul a avut puterea sa intoarca rezultatul pana la finalul primei parti, prin reusitele jucatorilor Cosmin Cosma si Gigi Gorga. Universitatea II Cluj a restabilit egalitatea la doi, dupa revenirea de la vestiare, dar FC Zalau a trecut din nou in avantaj, prin golul marcat de Andrei Balan.

Finalul de meci nu a mai fost la fel de reusit pentru formatia antrenorilor Marius Pasca si Cristian Oros, FC Zalau facand anumite greseli in defensiva, erori care le-au dat posibilitatea clujenilor sa intoarca rezultatul si sa se impuna cu scorul de 4 – 3. Nu pot sa spun ca am facut un meci slab, pentru ca am avut o serie de coazii, dar, din pacate, suferim in continuare la finalizare, iar acest lucru ma deranjeaza. Pe final am comis cateva greseli copilaresti, iar adversarii au stiut sa profite, ne-a declarat antrenorul Marius Pasca.

FC Zalau: Chis (min. 45 Muscan) – Pacurar, Surducan (min. 70, Nicorici), Cornaci (min. 45, Jula), Negrean, Lung (min. 65, Maior), Stanciu, Cosma, Ionascu (min. 75, Neicu), Teglas (min. 45 Balan), Gorga (min. 78, Tiriac). Antrenori: Marius Pasca (principal), Cristian Oros (secund)

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »