FC Zalău încheie turul împotriva liderului

Marius Morar 22 noiembrie 2012 1
FC Zalău încheie turul împotriva liderului

Vineri, ora 14, Stadion Municipal Zalău
FC Zalău – FC Hunedoara

Clasată pe locul şase înaintea ultimei runde a turului Ligii a III-a de fotbal, la două puncte de podium, FC Zalău încheie turul pe teren propriu vineri după-amiaza, adversară fiind liderul Seriei a V-a, FC Hunedoara. Fără nicio înfrângere în cele 11 partide disputate, cu zece victorii şi o remiză, gruparea hunedoareană vine să-şi vândă scump pielea la poalele Meseşului. Antrenorul Marius Paşca speră însă ca formaţia zălăuană să obţină cel puţin un punct din acest meci, în ciuda problemelor de sănătate care au apărut în lot după etapa de la Oşorhei. “Avem patru jucători cu probleme de sănătate, Lung, Ionaşcu, Negrean şi Cosma, pe care nu ştiu dacă-i voi putea utiliza în acest meci. Sper însă ca cei care le vor lua locul să aibă o comportare bună şi să obţinem un rezultat bun de la acest meci. Întâlnim liderul seriei, care nu a pierdut niciun meci până în ultima etapă şi suntem convinşi că nu ne va fi uşor să ne impunem. Am încredere însă în jucătorii mei că vor da totul pe teren pentru a demonstra că au valoare”, ne-a declarat tehnicianul echipei FC Zalău.
În celelalte meciuri se vor întâlni: Seso Câmpia Turzii – Naţional Sebiş, Jiul Petroşani – CS Oşorhei, Sănătatea Cluj – Plimob Sighet, Unirea Dej – Şoimii Pâncota şi Olimpia Satu Mare – FCM Turda.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. ciuciu 23 noiembrie 2012 at 06:21 - Reply

    sustine-ti pe pasca antrenor pe viata la fc.

Lasa un Raspuns »