FC Zalău încheie sezonul cu o săptămână mai târziu

La câteva ore de la decesul camerunezului Patrick Ekeng, Federaţia Română de Fotbal a emis un comunicat, prin care a mânat toate meciurile programate la finalul săptămânii trecute în Ligile 1, 2 şi 3.
„Ca urmare a tragediei din timpul desfăşurării jocului Dinamo 1948 SA Bucureşti – FC Viitorul, în urma căreia fotbalistul Patrick Ekeng s-a stins din viaţă, toate jocurile din cadrul competiţiilor organizate de Federaţia Română de Fotbal (Liga a 2-a, Liga a 3-a, Liga Elitelor, Campionatele Naţionale de Juniori, partide de fotbal în sală şi fotbal feminin) în perioada 07 – 09 mai 2016, se amână”, s-a arătat în comunicat.
Oficialii fotbalului românesc au stabilit, între timp, datele la care vor avea loc partidele amânate, iar campionatul Ligii a III-a de fotbal a fost prelungit cu o săptămână. Astfel, FC Zalău va juca sâmbătă meciul pe care ar fi trebuit să-l susţină la finalul săptămânii treute, în deplasare, la formaţia din judeţul Mureş, CS Iernut.
În aceste condiţii, sezonul 2015 – 2016 din Liga a III-a de fotbal se va încheia în data de 4 iunie, etapă în care FC Zalău ar urma să primească vizita echipei CSM Sighetu Marmaţiei.

Leave a Comment