FC Zalău încheie seria amicalelor cu șase victorii

Chiar și fără aportul a cinci titulari, FC Zalău a reușit să se impună cu scorul de 2 – 1 în ultimul amical din această iarnă, în fața formației FCM Baia Mare. Având în vedere că echipa zălăuană nu dispute de un teren de antrenament, pentru a nu deteriora starea gazonului de pe Stadionul Municipal din Zalău, amicalul de sâmbătă s-a jucat pe Stadionul Nicolae Mandel din Nușfalău.

Cei care au deschis scorul au fost oaspeții, din lovitură de pedeapsă, în minutul 40, scorul pauzei fiind 0 – 1.

Jucătorii antrenați de Călin Pop și Cristian Oros au avut puterea să revină în partea secundă, iar Paul Chiș a restabilit egalitatea la doar patru minute de la reluare. În minutul 68, Alexandru Pop, cel mai bun marcator în amicale pentru FC Zalău, a înscris golul victoriei.

Din păcate, desele probleme medicale cu care ne-am confruntat nu ne-a permis să facem o echipă omogenă. Primul 11 a fost mult schimbat față de amicalul de la Cluj, dar mă bucur că jucătorii de rezervă fac față acestui nivel. Mai avem mult de muncit până vom ajunge la nivelul la care-mi doresc. Sper să avem și în meciurile oficiale cel puțin aceeași evoluție pe care am avut-o în amicale, ne-a declarat Călin Pop.

Tehnicianul zălăuan nu a putut conta sâmbătă pe serviciile jucătorilor: Cosmin Cosma, Vlad Lung, Viorel Ionașcu, Andrei Șulea și Mihai Cherecheș.

FC Zalău: Cristian Man – Raul Silaghi, Mihai Pop, Mihai Gui, Vlad Țiriac, Paul Chiș, Cristianl Molnar, Daniel Bogman, Daniel Supuran, Adrian Marinaș și Alexandru Pop. Au mai evoluat: Edgars Portnojs, Radu Marian și Dan Șimon.

FC Zalău va susține sâmbătă, 1 martie, de la ora 14, primul meci oficial din acest an, urmând să primească vizita formației Unirea Jucu.

Rezultatele obținute de FC Zalău în partidele amicale din această iarnă: FC Zalău – CS Barcău Nușfalău 2 – 0, CSM Sighetu Marmației – FC Zalău 1 – 2, Someșul Oar – FC Zalău 1 – 4, FCM Baia Mare – FC Zalău 0 – 3, Olimpia Satu Mare – FC Zalău 2 – 0, Sănătatea Cluj – FC Zalău 1 – 5, FC Zalău – FCM Baia Mare 2 – 1.

One Thought to “FC Zalău încheie seria amicalelor cu șase victorii”

  1. rares

    Bravo Alex si bafta in continuare!

Leave a Comment