FC Zalău începe seria meciurilor oficiale pe teren propriu

Sâmbătă, ora 15, Stadionul Municipal din Zalău

FC Zalău – Unirea Jucu

După şapte partide de verificare în care a obţinut şase victorii şi un eşec, ultimul în faţa formaţiei din Liga a II-a, Olimpia Satu Mare, FC Zalău va începe ssâmbătă după-amiază seria jocurilor oficiale din acest an. Echipa pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros va primi vizita nou-promovatei, Unirea Jucu, echipă în faţa căreia a pierdut cu scorul de 1 – 3 în partida tur.
Faţă de anul trecut, FC Zalău are o echipă mult schimbată, o formaţie tânără, dar cu potenţial, care a demonstrat în partidele de verificare că poate termina prima parte a campionatului pe un loc de play-off.
Partida de la Zalău este programată mâine, de la ora 15 şi va fi oficiată de o brigadă băimăreană, avându-l la centru pe Cristian Codrea, iar la cele două linii de Ionuţ Sava şi Gheorghe Tarba. Observator pentru arbitri a fost delegat medieşeanul Augustin Căpâlnaş, iar observator pentru joc, Dan Jiga, din Bistriţa.
Înaintea primei etape din acest an, FC Zalău se situează pe locul şapte, cu 18 puncte, iar adversara de sâmbătă ocupă poziţia a opta, cu 17 puncte.
Programul complet al etapei: Naaţional Sebiş – CS Oşorhei, Sănătatea Cluj – Şomii Pâncota, Metalurgistul Cugir – Arieşul Turda, FC Zalău – Unirea Jucu şi CS Ineu – FC Municipal Baia Mare.

Leave a Comment