FC Zalău începe campionatul fără bani de la autorităţile locale

Problemele financiare cu care s-au confruntat mai multe cluburi în această vară nu au ocolit nici echipa FC Zalău care, în ciuda faptului că sâmbătă va debuta în noul sezon, nu are aprobat încă un buget de la autorităţile locale. Din această cauză, nici lotul nu arată prea bine, antrenorul Constantin Olariu bazându-se pe mulţi jucători tineri, unii dintre ei urmând a fi debutanţi în Ligaa III-a. Chiar şi în aceste condiţii, „principalul” zălăuanilor este încrezător.
„Nu pot să privesc decât încrezător noua ediţie de campionat, chiar dacă avem un lot destul de subţire din punct de vedere valoric. Suntem puţin întârziaţi cu pregătirea, doarece nu am putut dispune pe acelaşi lot de la începutul pregătirii. Avem un lot tânăr, dar dacă jucătorii sunt dornici de afirmare şi vor munci, putem obţine şi rezultate bune. Mergem la Reghin încrezători, chiar dacă anumiţi jucători au ajuns la echipă spre finalul pregătirii. Pentru noi, un rezultat favorabil la Regjin înseamnă şi o remiză”.
„Majoritatea echipelor sunt schimbate faţă de sezonul trecut, iar începutul este greu pentru toate formaţiile, fiindcă nu se cunosc între ele. Din păcate, lotul nu mai este la fel de valoros ca în sezonul trecut, fiindcă orice echipă se alcătuieşte în funcţie de bugetul pe care-l are clubul la dispoziţie. Sper să începem cu dreptul campionatul, chiar dacă Avântul Reghin s-a întărit faţă de campionatul trecut”, a declarat şi preşedintele Ioan Morar.
Partida dintre Avântul Reghin şi FC Zalău este programată sâmbătă, la ora 18.
Lotul echipei pentru sezonul 2015 – 2016: portari – Cristian Man, Vlad Muscan, Bogdan Porumb; fundaşi – Gabriel Burcă, Sergiu Bercean, Flaviu Dumbrăvean, Simon Angelo, Tonko Robert, Darius Varga, Alexandru Neagotă, Vlad Tohat, Viorel Ionaşcu; mijlocaşi – Alexandru Flueraş, Raul Stanciu, Raul Brânduşe, Ibrahim Jamilu, Liviu Cheţan, Răzvan Meleg, Dummene Best Tegbo, Daniel Supuran; aracanţi – Cristian Tăbârţă şi Alexandru Pop.

Leave a Comment