FC Zalău, în cautarea primei victorii

Marius Morar 13 septembrie 2012 1
FC Zalău, în cautarea primei victorii

Învinsă în primele două etape de două echipe nou-promovate, FC Zalău încearcă să producă surpriza etapei vineri după-amiaza, la Dej

După un început dezastruos de campionat, pierzând primele două etape în faţa a două echipe nou-promovate şi încasând cinci goluri într-un singur meci, pe teren propriu, FC Zalău încearcă vineri după-amiază să “spargă gheaţa” şi să obţină primele trei puncte din acest sezon. O misiune extrem de dificlă pentru FC Zalău, având în vedere că echipa pregătită de Marius Paşca şi Cristian Oros va întâlni, în deplasare, ocupanta locului secund, Unirea Dej. “Spre deosebire de primele două etape, la Dej ne aşteaptă un meci foarte greu, având în vedere că acolo, aproape tot timpul, arbitrajul ne-a dezavantajat. Abordăm cu încredere acest meci şi sper ca băieţii să conştientizeze că rolul lor este de a juca fotbal, nimic altceva. Am convingerea că ne vom reveni şi vom trece peste problemele din primele două etape. La Dej se poate întâmpla orice, dar urmează două etape pe teren propriu, din care sunt convins că vom obţine maximum de puncte”, este de părere antrenorul Marius Paşca.
Meciul de la Dej, din cadrul etapei a III-a, va începe la ora 17 şi va avea loc pe Stadionul Municipal din Dej.
După primele două runde, FC Zalău se situează pe penultimul loc, cu zero puncte, în timp ce Unirea Dej ocupă poziţia secundă în clasamentul Seriei a V-a, cu 4 puncte acumulate.
Programul complet al etapei a III-a: Sănătatea Servicii Publice Cluj – Seso Câmpia Turzii, Unirea Dej – FC Zalău, Şoimii Pâncota – Jiul Petroşani, FC Hunedoara – Olimpia Satu Mare, CS Oşorhei – Naţional Sebiş, Europa Alba Iulia – FCM Turda. Plimob Sighetu Marmaţiei va sta.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 14 septembrie 2012 at 19:01 - Reply

    felicitari fc zalau pentru prima victorie din campionatul asta mult succes si bafta multa incontinuare hai fc zalau

Lasa un Raspuns »