FC Zalau, fara trei titulari la Ungheni

Magazin Salajean 13 aprilie 2012 0

FC Zalau, fara trei titulari la UngheniAzi, ora 17, Stadion Unirea din Ungheni

Unirea Ungheni – FC Zalau

FC Zalau va incerca sa obtina in aceasta dupa-amiaza prima victorie din returul campionatului, in deplasare, chiar daca va evolua pe terenul ocupantei locului cinci, Unirea Ungheni. Adversara Zalaului din aceasta dupa-amiaza vine dupa o victorie la limita, 0 – 1, obtinuta pe terenul celor de la FCM II Targu Mures, dupa ce, in urma cu doua etape pierduse pe teren propriu, scor 1 – 2, duelul cu Seso Campia Turzii. Cei doi antrenori ai echipei FC Zalau, Marius Pasca si Cristian Oros, nu vor putea conta in duelul de azi pe trei dintre jucatorii titulari, Claudiu Cornaci, Dragos Surducan si Maior Istvan fiind suspendati pentru cumul de cartonase galbene. Alti trei jucatori, Vasile Jula, Cosmin Cosma si Vlad Negrean s-au pregatit mai mult separat la antrenamentele din aceasta saptamana, fiind in continuare usor accidentati. Intalnim o echipa care joaca bine pe teren propriu, care are un lot omogen, cu jucatori experimentati la acest nivel. Sper insa, ca in ciuda tuturor problemelor cu care ne confruntam, sa facem un meci bun si un rezultat pe masura. Sa treaca si acest meci, pentru ca, dupa aceasta etapa urmeaza meciuri mai usoare pentru noi si sunt convins ca vom reveni in prima parte a clasamentului, a declarat antrenorul de la FC Zalau.

Cu zece etape inainte de finalul campionatului, echipa zalauana se situeaza pe pozitia a X-a in clasament, cu 27 de puncte acumulate, la patru puncte de ultimul loc care le asigura indeplinirea obiectivului (locul 7) si la 11 puncte de primul loc retrogradabil (locul 13).

Programul complet al etapei a XXI-a: CS Zlatna – Sanatatea Cluj, Avantul Reghin – Sanatatea II Cluj, Gloria II Bistrita – Seso Campia Turzii, Unirea Dej – FCM II Targu Mures, Unirea Ungheni – FC Zalau, CFR II Cluj – Vointa Livezile, Corona Brasov – Olimpia Satu Mare, Unirea Floresti – Unirea Tarlungeni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »