FC Zalău, fără antrenor în ultimele două etape din retur

Clasată pe locul şase cu două etape înainte de finalul returului, FC Zalău nu are asigurată încă prezenţa în play-off-ul campionatului. Mai mult, formaţia pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros va avea de susţinut două meciuri „de foc” în ultimele două runde ale returului, iar în ambele partide, zălăuanii nu vor putea fi conduşi de pe margine de antrenorul principal.

Trimis în tribună în minutul 80 al partidei dintre Arieşul Turda şi FC Zalău, disputată în urmă cu mai bine de o săptămână şi încheiată cu scorul de 3 – 3, Călin Pop a fost suspendat două etape şi amendat cu suma de 160 de lei. „Este o decizie pe care trebuie să o respect, însă am fost eliminat foarte uşor la meciul cu Turda. Fiecare antrenor protestează la deciziile arbitrilor în timpul unui meci, iar eu nu am făcut altceva decât să contest anumite decizii ale centralului. Voi pregăti bine echipa şi sper ca băieţii să nu fie afectaţi de faptul că nu voi putea sta pe bancă la ultimele două partide”, ne-a declarat antrenorul Zalăului, care a fost prezent la partida de vineri, dintre Naţional Sebiş şi Metalurgistul Cugir, încheiată cu scorul de 1 – 2. „Sunt echipe bune, dar niciuna dintre ele nu este de speriat. Vom merge vineri la Sebiş cu gândul la victorie, fiindcă egalul nu ne convine. Suntem obligaţi să obţinem o victorie într-una din ultimele două partide pentru a rămâne în play-off”, a mai spus Călin Pop.
FC Zalău va evolua vineri în deplasare, la Naţional Sebiş, iar peste două săptămâni, în ultima etapă a returului, va primi vizita formaţiei Metalurgistul Cugir.
În etapa de vineri, FC Zalău a stat, fiindcă adversara acesteia, FC Maramureş Universitar Baia Mare, s-a retras din campionat. În urma rezultatelor înregistrate, formaţia de la poalele Meseşului a coborât pe poziţia a şasea în campionat, la egalitate de puncte cu ocupanta locului cinci, FC Municipal Baia Mare.
Rezultatele complete din etapa a XX-a a Ligii a III-a: Naţional Sebiş – Metalurgistul Cugir 1 – 2, Sănătatea Cluj – Unirea Dej 2 – 0, Şoimii Pâncota – CS Oşorhei 3 – 2, FC Municipal Baia Mare – Unirea Jucu 2 – 1, CS Ineu – Arieşul Turda 1 – 1.
Clasament: 1. Metalurgistul Cugir – 30p., 2. Naţional Sebiş – 34p., 3. Şoimii Pâncota – 33p., 4. CS Ineu – 28., 5. FC Municipal Baia Mare – 28p., 6. FC Zalău – 26p., 7. CS Oşorhei – 25p., 8. Sănătatea Cluj – 24p., 9. Unirea Jucu – 24p., 10. Arieşul Turda – 13p., 11. Unirea Dej – 10p.

Leave a Comment