FC Zalau, de trei ori pe podium la cupa care-i poarta numele

Magazin Salajean 16 iunie 2010 0

FC Zalau, de trei ori pe podium la cupa care-i poarta numele

Cel mai bun rezultat a fost obtinut de grupa de copii nascuti in 2001, pregatita de Vasile Stancel,

care a castigat locul intai la editia a II-a a Cupei FC Zalau

Oraginzata in premiera in vara anului trecut, Cupa FC Zalau a fost organizata si in acest an la sase categorii de varsta. Principalul organizator al acestei competitii rezervate copiilor si juniorilor a fost clubul de fotbal FC Zalau, reprezentat prin presedintele Ion Morar, insa la buna desfasurare a mai contribuit Primaria si Consiliul Local, dar si o serie de sponsori. Cele sase grupe la care s-a organizat Cupa FC Zalau sunt: 1995, 1996, 1998, 1999, 2000 si 2001. In total a fost un numar de 29 de echipe, de la cluburile: Olimpia Satu Mare, Gloria Bistrita, FC Baia Mare, Ariesul Turda, FC Zalau, LPS Satu Mare, CFR Cluj, CS Barcaul Nusfalau, Victoria Carei, Viitorul Liceul Teoretic Bals, Somesul Satu Mare, Atletico Baia Mare, LPS Bistrita, si AS Feleacul.

FC Zalau a avut reprezentanta la toate categoriile, cel mai bun rezultat fiind obtinut de grupa de copii nascuti in 2001, antrenata de Vasile Stancel. Echipa acestuia a obtinut trei victorii si o remiza (3 – 3 cu LPS Bistrita, 3 – 1 cu Victoria Carei, 1 – 0 cu AS Felecul si 1 – 0 cu Olimpia Satu Mare), ocupand la final prima pozitie dintr-un total de cinci echipe. Alte doua grupe de la FC Zalau (1995 si 1999) au ocupat locul II la finalul competitiei, iar la grupa 1999, zalauanul Sebastian Duma a devenit golgeterul competitiei.

La categoria 1996, FC Zalau a ocupat locul IV dintr-un total de cinci echipe, iar la categoriile 1998 si 2000, juniorii zalauani s-au clasat pe ultimele pozitii. Cealalta reprezentanta a judetului Salaj, CS Barcaul Nusfalau, a participat la categoriile: 1996 si 1998. Daca la prima categorie, echipa de pe malul Barcaului a ocupat locul III dintr-un total de cinci echipe, la categoria 1998, copiii pregatiti de Liviu Feraru au ocupat locul intai, inregistrand trei victorii si o infrangere. Avand in vedere ca toti invitatii s-au declarat multumiti la final, cred ca a fost o competitie reusita. Sper totusi ca la editia urmatoare sa fie mai multe echipe participante.

Vreau sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care ne-au sprijinit in organizarea acestei competitii, in special Primariei si Consiliului Local Zalau, primarului din Crasna, Pop Emeric, celor de la Unitatea Militara, dar si domnului Marian Salomir, care ne-au pus la dispozitie terenurile de joc, a declarat presedintele FC Zalau, Ioan Morar. Primele trei echipe de la fiecare categorie au primit din partea organizatorilor cupe si diplome, iar golgeterii fiecarei grupe au fost rasplatiti cu cate o placheta si o diploma.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »