FC Zalău, cu sabia deasupra capului

Vineri, ora 15, Stadion Municipal Zalău

FC Zalău – Arieşul Turda

Învinsă în ultimele trei etape, iar în ultima, de la Dej, a fost chiar umilită, FC Zalău este obligată să câştige duelul de vineri după-amiază, de pe teren propriu, cu Arieşul Turda. Formaţia pregătită de Vasile Jula şi Cristian Oros a coborât pe locul opt în clasamentul Seriei a V-a, având şapte puncte acumulate după şapte etape. „Mi-a lăsat un gust amar evoluţia echipei din meciul de la Dej. Nu pot să înţeleg cum, aceeaşi echipă, a avut o cu totul altă evoluţie cu câteva zile înainte, în meciul cu Oşorhei, chiar dacă a pierdut cu 0 – 1. Sincer, nici nu mă gândeam că nu vom câştiga partida de la Dej”, a precizat preşedintele FC Zalău, Ioan Morar. Acesta ne-a dezvăuit că, împotriva jucătorilor au fost luate măsuri, însă acestea vor fi făcute public doar după partida de vineri. „Sper ca băieţii să îşi revină şi să câştige meciul cu Turda, pentru că suntem într-o situaţie critică în acest moment şi avem mare nevoie de victorie”, a mai declarat Morar.
Adversara Zalăului de vineri se află pe ultimul loc după şapte etape, fără nicio victorie, având doar trei remize înregistrate.
Programul complet al etapei a VIII-a: FC Zalău – Arieşul Turda, Sănătatea Servicii Publice – CS Oşorhei, Şomii Pâncota – Unirea Jucu, FCM Baia Mare – Metalurgistul Cugir, CS Ineu – Unirea Dej. Naţional Sebiş va sta.

Leave a Comment