FC Zalău, cu 17 jucători în cantomanetul de la Borsec

Lotul pregătit de Vasile Jula şi Cristian Oros a plecat luni dimineaţa într-un stagiu de pregătire în staţiunea Borsec, cantonamentul urmând să se încheie sâmbătă după-amiaza, cu un joc amical împotriva nou-promovatei în Liga a III-a, Unirea Jucu.

Chiar dacă FC Zalău a susţinut trei meciuri de verificare înaintea plecării în cantonament, cei doi tehnicieni vor pune accentul doar pe pregătirea fizică în cantonamentul de la Borsec, locaţie în care echipa zălăuană a fost şi vara trecută.
Din lot fac parte şi Cosmin Sabou şi Cosmin Cosma, jucători la care clubul a renunţat la un moment dat, dar la a căror servicii, conducerea a apelat din nou cu câteva zile înaintea plecării în cantonament.
În cele trei amicale desfăşurate înaintea stagiului de pregătire, FC Zalău a pierdut cu 1 – 2 în faţa Universităţii Cluj, a cedat cu 4 – 7 în faţa nou-promovatei în Liga a II-a, Olimpia Satu Mare şi a terminat la egalitate, 0 – 0 returul de la Zalău cu formaţia sătmăreană.
Lotul de care antrenorii Jula şi Oros dispun în cantonamentul de la Borsec este alcătuit din 17 jucători: Claudiu Chiş, Cristian Man – Vlad Lung, Viorel Ionaşcu, Cosmin Cosma, Vlad Negrean, Mihai Bode, Cătălin Dinu, Gabriel Ţiriac, Alexandru Pop, Sebastian Moroti, Raul Silaghi, Cosmin Sabou, Cătălin Lazăr, Codruţ Ardelean, Mihai Cherecheş şi Daniel Supuran.
Pe lângă cei 17 jucători şi cei doi tehnicieni, în cantonament se află şi directorul executiv al clubului, Călin Puşcaş.

Leave a Comment