FC Zalău are o nouă conducere tehnică

FC Zalău va aborda noua ediţie de campionat cu o nouă conducere tehnică, decizia fiind luată în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor, ce a avut loc vineri după-amiza. Astfel, locul clujeanului Constantin Olariu a fost luat de orădeanul Dan Dobai, cel care a mai antrenat la FC Bihor, Libery Salonta, Oţelul II Galaţi, Fortuna Brazi, Luceafărul Oradea şi CSM Sighetu Marmaţiei. Cei care şi-au dorit foarte mult ca noul antrenor să fie Dan Dobai sunt chiar noii acţionari ai clubului zălăuan, bihorenii Mircea Blaj şi Sergiu Bodea. Cei trei au mai colaborat atât la Luceafărul Oradea, cât şi la CSM Sighetu Marmaţiei.
În conducerea tehnică nu se va mai regăsi nici Cristian Oros. După aproape zece ani în care acesta a ocupat funcţia de antrenor secund, locul antrenorului zălăuan va fi luat de bihoreanul Eugen Elisoi.
Clubul zălăuan va avea şi un antrenor cu portarii, clujeanul Dorin Silaghi, care a activat în sezonul trecut la Unirea Jucu, mai întâi ca portar, apoi antrenor cu portarii.
„La întâlnirea de vineri au fost prezenţi şi antrenorii. Am ajuns la un acord verbal, iar în zilele următoare vom semna şi contractele. Urmează ca în perioada următoare să avem o întâlnire şi cu acţionarii, pentru a stabili conducerea administrativă şi organigrama clubului”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar.
Reunirea echipei FC Zalău este programată la data de 10 iulie.
sursa foto: bihon.ro

3 Thoughts to “FC Zalău are o nouă conducere tehnică”

  1. Anonim

    Aduceti jucatori de valoare si seriosi multa bafta si succes in noul campionat hai fc zalau

  2. Anonim

    ROBERT GOIE E REMUNERAT PENTRU ACTIVITATEA DESFASURATA LA FC ZALAU? AR TREBUI! CA NU-I AJUNG BANII DE LA CITADIN, FC ZALAU, ARBITRII SI ZIAR! TOATA ZIUA DE PLANGE DE BANI!

    1. Anonim

      lasa-l pe Goie, ii atata de disperat ca s-a apucat de vandut coacaze

Leave a Comment