FC Zalau, aproape de primul transfer al iernii

Magazin Salajean 3 decembrie 2010 0

FC Zalau, aproape de primul transfer al iernii

Desi mai este de disputat o etapa din turul Ligii a III-a de fotbal, FC Zalau este aproape de a face prima achizitie, transferand un atacant de la Concordia Chiajna. In varsta de 19 ani, Florin Marian Michnea ne-a declarat ca a parasit clubul din Chiajna deoarece primarul l-a obligat sa joace in campionatul de futsal, iar el nu a dorit acest lucru. Primarul a vrut sa ma trimita sa joc la echipa de futsal, iar eu am refuzat, fiindca vreau sa joc in continuare pe teren mare. Am venit la FC Zalau pentru ca este un club serios si sunt mai aproape de casa, a precizat jucatorul originar din Sighetul Marmatiei, care a evoluat timp de cinci ani la Concordia Chiajna.

Chiar daca jucatorul nu a semnat inca contractul cu clubul zalauan, antrenorul Marius Pasca ne-a afirmat ca s-a consultat cu presedintele Ioan Morar, urmand ca in zilele urmatoare sa semneze contractul cu jucatorul. Este un jucator tanar, cu calitati. Are viteza de reactie si de deplasare. Impreuna cu conducerea am decis sa-l transferam, urmand sa discutam in aceste zile si detaliile despre contract.

Ultima deplasare, la Zlatna

Azi, ora 14, Stadion Minaur din Zlatna

CS Zlatna – FC Zalau

Liga a III-a de fotbal programeaza in aceasta dupa-amiaza ultima etapa din tur, FC Zalau urmand sa evolueze in deplasare, in fata celor de la CS Zlatna. Singura absenta din lotul zalauan este fundasul Flaviu Barnutiu, suspendat in urma cartonasului rosu primit la finalul meciului de saptamana trecuta, cu Avantul Reghin. Antrenorul Marius Pasca spera ca echipa sa sa obtina toate punctele puse in joc, mai ales ca in acest sezon, zalauanii nu au obtinut nicio victorie in deplasare.

FC Zalau ocupa pozitia a cincea inaintea ultimei etape, cu 20 de puncte acumulate, in timp ce gruparea albaiuliana se situeaza pe pozitia a saptea, cu 19 puncte.

Partida de la Zlatna va fi oficiata de o brigada din Gorj, avandu-l la centru pe Constantin Popescu, ajutat la cele doua linii de Danut Birau si Gheorghe Danasel. Observator de arbitri a fost delegat clujeanul Mircea Ciglenean, iar observator de joc, bucuresteanul Bogdan Radulescu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »