FC Zalau acuza arbitrajul din partida cu Olimpia

Magazin Salajean 30 august 2011 0

FC Zalau acuza arbitrajul din partida cu Olimpia

Scor alb intre FC Zalau si Olimpia Satu Mare, meci contand din etapa a II-a a Ligii a III-a de fotbal. Un rezultat echitabil daca privim ocaziile celor doua echipe, insa un meci stricat de brigada de arbitri din Arad, in special de centralul Biro Gabor, care a inchis ochii la faza din minutul 40, cand Danila a fost tras de tricou in suprafata de pedeapsa a echipei adverse. Daca inaintea meciului a afirmat ca nu crede ca vor fi probleme de arbitraj, presedintele Ioan Morar nu a mai fost la fel de calm la finalul partidei de vineri. A fost un meci echilibrat per ansamblu, dar daca arbitrul ne dadea acel 11 metri din minutul 40 altfel ar fi aratat situatia la final. A fost un arbitraj sub orice critica, cat se poate de clar impotriva noastra.

Fara sa dea vreun nume, presedintele Ioan Morar a mai afirmat ca o parte din jucatori nu se ridica la nivelul asteptarilor, motiv pentru care va lua masuri in perioada urmatoare. Unii dintre jucatori nu dau randamentul dorit. Sunt foarte indolenti. Exista concurenta pe toate posturile, asa ca cine se va ridica la nivelul asteptarilor noastre va juca, cine nu, va fi penalizat. Sunt multumit insa de evolutia portarului Claudiu Chis si a Vlad Lung. Sunt doi jucatori tineri, de prespectiva, carora trebuie sa li se dea incredere.

Oficialul gruparii zalauane s-a aratat extrem de indignat de faptul ca o parte dintre spectatorii prezenti la meci au ales sa sara gardul pentru a nu plati bilet la meci. Unii dintre zalauani ar fi bine sa nu mai vina la meciuri. Decat sa sara gardul, mai bine sa stea acasa. Sau daca nu au 5 lei sa vina ca le platesc eu biletul la toti. Cei de la Satu Mare au venit civilizati, chiar si cei din galerie, iar cei din Zalau au sarit gardul prin spatele tribunei. Ma mir cum nu le este rusine sa recurga la un asemenea gest.

Pentru FC Zalau, urmatoarea partida este programata vineri, de la ora 17, la Cluj, impotriva formatiei Unirea Floresti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »