FC Zalau a renuntat la sase jucatori

Magazin Salajean 9 decembrie 2010 0

FC Zalau a renuntat la sase jucatori

Avand in vedere ca sansele la promovare sunt aproape nule in acest sezon, conducerea clubului zalauan incearca o noua strategie pentru a putea promova in sezonul urmator

La propunerea antre-norului Marius Pasca, Consiliul de Administratie al FC Zalau, intrunit ieri dimineata, a decis sa renunte la sase jucatori, locul acestora urmand sa fie luat de fotbalisti tineri atat din judet, cat si din afara acestuia, dar si de jucatori cu experienta, care au evoluat chiar si in primul esalon. Dintre cei pusi pe liber, patru sunt jucatori salajeni: atacantii Marian Ignat si Andrei Teglas, fundasul Cristian Mocean si mijlocasul Robert Vegh. Acestora li s-a alaturat Ionut Podina, mijlocas adus la echipa in urma cu aproape doi ani de la Unirea Dej si Marius Stefoi, tot un mijlocas pe care FC Zalau l-a transferat in aceasta vara de la FC Vaslui. Unii au acceptat decizia conducerii, altii nu.

Din pacate, la un moment dat intervin si astfel de situatii, cand trebuie sa renunti la anumiti jucatori. Nu avea niciun rost sa-i mai tinem la echipa, din moment ce nu au dat randamentul dorit. Oficialul gruparii de la poalele Mesesului a mai afirmat ca in locul lor vor fi adusi jucatori tineri, dar si fotbalisti consacrati, care au evoluat chiar si in primul esalon. Suntem in discutii cu mai multi jucatori, insa abia in zilele urmatoare vom sti mai exact cine vine. Vrem sa promovam si cativa jucatori de la republicani. Sanse la promovare nu mai avem in acest an si vrem sa incercam o noua strategie cu care sa reusim promovarea in urmatorii ani.

Declaratia presedintelui de la FC Zalau a fost intarita si de antrenorul Marius Pasca: Speram ca noua strategie sa ne dea roade in urmatorii ani. Vrem sa ne bazam pe jucatori tineri, care speram sa si confirme. Colaborarea mea cu cei sase jucatori a fost buna, insa, din pacate aceasta este viata. Tehnicianul zalauan s-a orientat deja catre cativa jucatori de perspectiva, unul fiind Florin Marian Michnea, de la Concordia Chiajna, cu care clubul zalauan va semna un contract pe patru sezoane. Marius Pasca doreste sa-l readuca la echipa si pe Radu Blaga, jucator imprumutat la Rapid Jibou. In lotul de seniori va fi promovat si juniorul Vlad Lung.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »