FC Zalau a reinceput ieri antrenamentele pe plan local

Magazin Salajean 27 iulie 2010 0

FC Zalau a reinceput ieri antrenamentele pe plan local

Revenita sambata din perioada de pregatire efectuata la Szolnok (Ungaria), FC Zalau a reinceput ieri antrenamentele pe plan local. Sedintele de pregatire conduse de antrenorii Marius Pasca si Cristi Oros se desfasoara pe Stadionul Victoria de langa Unitatea Militara, iar incepand de maine, zalauanii vor incepe seria amicalelor. Despre perioada de pregatire, antrenorul Marius Pasca, ne-a precizat:

A fost un cantonament reusit, iar baietii au raspuns bine cerintelor. Au fost conditii bune, mai ales baza sportiva pe care am efectuat antrenamentele, a declarat Marius Pasca. Primul meci de verificare va avea loc in deplasare, cu FC Baia Mare, incepand cu ora 18. Sambata, FC Zalau va evolua in Cupa Romaniei, urmand ca pana maine sa se stabileasca si adversara. Miercurea viitoare este programat un nou amical, la Campia Turzii, iar sambata viitoare va avea loc la Zalau returul cu formatia din judetul Cluj. Pana la inceperea noului sezon (20 august), FC Zalau va mai sustine doua jocuri de verificare, numele adversarelor si locatia urmand sa fie stabilite in functie de adversara zalauanilor din prima etapa.

In cantonamentul din Ungaria, Marius Pasca a dispus de 18 jucatori: portari – Emil Stef si Claudiu Chis, jucatori de camp – Vasile Jula, Cosmin Cosma, Razvan Nicorici, Bogdan Barnutiu, Radu Neicu, Czecsi Barna, Vlad Negrean, Ionut Podina, Maior Istvan, Gabriel Craciun, Maior Istvan, Mihai Bode, Gigi Gorga, Marian Ignat, Andrei Balan si Andrei Teglas.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »