FC Zalău a pierdut primul meci din noul sezon

Marius Morar 31 august 2012 1
FC Zalău a pierdut primul meci din noul sezon

Deşi a întâlnit o nou-promovată, FC Zalău nu a reuşit să obţină nici măcar un rezultat de egalitate în deplasarea de la Sighetul Marmaţiei, în faţa echipei locale Plimob.
Scorul final al partidei dintre Plimob Sighetu Marmaţiei şi FC Zalău a fost 1 – 0, unicul gol fiind marcat în minutul 50, prin Paul Baiaş, care l-a învins pe portarul Chiş cu un şut puternic, din interiorul careului.
FC Zalău a început destul de bine partida de la Sighet, dar s-a “stins” repede, neavând nicio ocazie clară de gol pe tot parcursul meciului.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 2 septembrie 2012 at 18:23 - Reply

    pacat ca fc zalau nu a castigat cu o noua promovata vineri,dar ce va face la jiul cu olimpia sm cu fc hunedoara,daca antrenorul nu e in stare sa faca performanta la fc zalau sa-si dea demisia si sa vina altul ca a-si doreste performanta la fc zalau,sper sa-si revina cat mai repede baietii de la fc zalau si sa castige urmatoarele meciuri sper sa nu retrogradam in liga 4 si sa ne mentinem in liga 3 daca nu doreste nimeni ca fc zalau sa promoveze in liga 2

Lasa un Raspuns »