FC Zalău a pierdut primul amical al anului

Fără nigerienii Kuku şi Jamilu, dar şi fără Tăbârţă şi căpitanul Cosmin Cosma, FC Zalău a reuşit să joace timp de 72 de minute de la egal la egal cu formaţia din Liga a II-a, Olimpia Satu Mare. Partida a avut loc în Ungaria, la Nyirbator, pe un teren cu suprafaţă sintetică de dimensiuni normale.
Prima repriză a fost una bogată în ocazii, ambele echipe având şansa de a deschide scorul în repetate rânduri. FC Zalău l-a pierdut încă din minutul 22 pe mijlocaşul Stanciu, care a părăsit terenul accidentat, locul său fiind luat de Ţiriac. La pauză a ieşit şi Alin Mutu, tot din cauza unor probleme de sănătate, Vălimăreanu luându-i locul în teren.
Olimpia Satu Mare a deschis scorul în minutul 72 prin Faur, iar între minutele 80 şi 85, sătmărenii au mai marcat de trei ori prin Cădar, de două ori şi Rus, scorul final devenind 4 – 0 în favoarea Olimpiei.
„Am avut la dispoziţie un lot restrâns, iar pe parcursul jocului am mai pierdut câţiva jucători care au acuzat probleme de sănătate. Spre final nu am mai avut soluţii, am fost nevoit să improvizez, iar adversarii au profitat. Per ansamblu, a fost un joc util, fiindcă scopul nostru a fost să vedem potenţialul echipei în acest moment şi pe cei doi jucători transferaţi la echipă”, a afirmat antrenorul Călin Pop.
Echipa zălăuană continuă pregătirea pe plan local, iar duminică va pleca într-un stagiu de şapte zile la Ocna Şugatag.
FC Zalău: Băican – Dulap, Sabău, Mutu, Horgoş, Kinczel, Stanciu, Roghină, Supuran, Mureşan şi Pop. Au mai evoluat: Ţiriac, Vălimăreanu, Man şi Horgoş. Antrenori: Călin Pop (principal) şi Cristian Oros (secund)

Leave a Comment