FC Zalau a pierdut la scor si al doilea amical din 2012

Magazin Salajean 3 februarie 2012 0

Dupa o infrangere usturatoare, 8 – 1 in fata echipei din liga secunda, Luceafarul Oradea, FC Zalau nu a reusit mare lucru nici in a doua partida de verificare, din aceasta iarna. Jucatorii pregatiti de Marius Pasca si Cristian Oros au incheiat stagiul de pregatire, de sapte zile, de la Ocna Sugatag, cu un meci amical, tot impotriva unei formatii din Liga a II-a, FC Maramures Universitar Baia Mare.

Partida a avut loc la Sighetul Marmatiei, la o temperatura de minus 14 grade, pe un teren inghetat si acoperit cu zapada.

Antrenorii zalauani au avut la dispozitie doar 13 jucatori, in timp ce maramuresenii au avut in lot peste 30 de jucatori. Daca FC Zalau a efectuat doar doua schimbari pe durata intregului meci, care a durat trei reprize a cate 35 de minute, antrenorii echipei baimarene, Romulus Buia si Ciprian Dorobantiu, au inceput fiecare repriza cu alta echipa.

Daca la finalul primei reprize scorul era 2 – 1, pana la sfarsitul meciului, Baia Mare a reusit sa mai marcheze de trei ori, scorul final fiind 5 – 1. Golul de onoare pentru zalauani a fost inscris de fundasul Dragos Surducan. Din lotul echipei FC Zalau au lipsit: Vlad Negrean, Vasile Jula, Cosmin Cosma, Balan si Pacurar, toti acuzand diferite probleme de sanatate.

FC Zalau are programata in aceasta dimineata prima sedinta de pregatire de dupa cantonament, dupa care, jucatorii vor avea liber pana luni la ora 14:30, cand este programat un nou antrenament.

FC Zalau: Chis – Maior (min. 45, Tiriac), Surducan, Cornaci (min. 45, Nicorici), Ionascu, Lung, Stanciu, Sabau, Neicu, Teglas si Gorga. Antrenori: Marius Pasca (principal), Cristian Oros (secund).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »