FC Zalau a mai bifat o victorie

Magazin Salajean 16 august 2010 0

FC Zalau a mai bifat o victorie

FC Zalau – Luceafarul Oradea 2 – 1 (1 – 0)

Au marcat: Gabriel Craciun (min. 20), Gigi Gorga (min. 60), respectiv Razvan Ardelean (min. 56)

FC Zalau: Gabriel Gabor – Maior Istvan, Vasile Jula, Cosmin Cosma, Vlad Negrean, Ionut Podina, Gabriel Craciun, Marius Stefoi, Radu Neicu, Marian Ignat, Gigi Gorga. Au mai evoluat: Claudiu Chis – Flaviu Barnutiu, Razvan Nicorici, Cristian Mocean, Mihai Bode, Marius Rus, Ciprian Petrean, Sorin Iacob. Antrenori: Marius Pasca (principal), Cristi Oros (secund)

Luceafarul Oradea: Alin Goia – Cosmin Letan, Andrei Magda, Cristian Cura, Gheorghe Taut, George Bogdan, Raul Ember, Ovidiu Ghivea, Daniel Briciu, Cosmin Paina, Robert Popescu. Au mai evoluat: Alin Salajan – Andrei Grosu, Vlad Indries, Laszlo Molnar, Razvan Ardelean, Cristian Tinea, Adrian Micas, Cristian Morar, Marius Andor. Antrenor: Dacian Nastai

Venita dupa un succes obtinut miercurea trecuta, tot pe teren propriu, in fata echipei FC Baia Mare (2 – 1), echipa pregatita de Marius Pasca a obtinut sambata o noua victorie, cu acelasi scor, in fata celor de la Luceafarul Oradea. FC Zalau a deschis scorul in minutul 20, prin Gabriel Craciun, care a reusit un eurogol de la aproximativ 30 de metri, trimitand balonul exact in vinclul portii aparate de Goia. Aceasta, dupa ce, inainte cu un minut, Gigi Gorga ratase singur cu portarul advers.

Tot Craciun putea face 2 – 0 in minutul 41, cand a primit o diagonala pe partea stanga de la Stefoi si a reluat direct spre poarta, insa balonul a fost resinut de portarul bihorenilor. In ultimul minut al primei reprize, Gorga rateaza din nou din situatie de unu la unu. Scapat singur cu portarul advers, atacantul zalauan incearca sa-l dribleze pe acesta, insa goalkeeper-ul Luceafarului ghiceste partea si plonjeaza exact pe minge. Oaspetii restabilesc egalitatea in minutul 56, prin Ardelean, care inscrie singur cu portarul Chis, dupa o greseala a lui Stefoi. Nu dureaza insa decat patru minute pana cand FC Zalau trece din nou in avantaj, marcator fiind Gigi Gorga. Are loc o combinatie perfecta la marginea careului intre Craciun si Bode, mingea ajunge din nou la primul, care centreaza in fata portii, unde apare Gorga, care pune latul si inscrie din patru metri. Cu zece minute inainte de finalul partidei, oaspetii beneficiaza de o lovitura de pedeapsa, dupa un hent comis in careu de Stefoi. Grosu executa penalty-ul, dar Chis ghiceste coltul si retine balonul, aducand astfel victoria Zalaului. In comparatie cu celelalte partide, oaspetii si-au creat cateva situatii de a inscrie.

Am avut si noi 3 – 4 situatii clare, pe care nu am reusit sa le fructificam. Sper insa ca pana la inceperea campionatului sa rezolvam si problema ratarilor. Una peste alta, a fost un joc bun, a declarat antrenorul Marius Pasca. Avand in vedere ca s-a amanat inceperea noului sezon, FC Zalau ar putea sustine marti un joc-scoala, pe teren propriu, in compania celor de la Rapid Jibou, iar vineri, tot pe teren propriu, ultimul joc de verificare, impotriva celor de la Sanatatea Cluj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »