FC Zalau a castigat primul amical

Magazin Salajean 20 ianuarie 2011 0

FC Zalau a castigat primul amical

Dupa o saptamana si jumatate de pregatiri, echipa antrenata de Marius Pasca si Cristi Oros a sustinut ieri dimineata primul meci amical din noul an. Partida a avut loc la Cluj-Napoca, pe un teren sintetic, dar de dimensiuni normale, in fata echipei Sanatatea Servicii Publice Cluj. FC Zalau s-a impus fara mari eforturi, cu scorul de 5 – 2, dupa ce la pauza era egalitate, 2 – 2. Zalauanii au condus cu scorul de 2 – 0, insa gazdele au restabilit egalitatea din doua lovituri de pedeapsa. Pana la pauza, Sanatatea a mai beneficiat de un penalty, aparat insa de portarul Gabriel Gabor. La reluare, zalauanii au mai marcat de trei ori, prin Gorga, Bode, din penalty si Maior.

La gruparea zalauana a debutat mijlocasul Cosmin Sabau, transferat in aceasta iarna, Marius Pasca apreciind evolutia zalauanului. A fost primul meci de verificare, iar prea multe nu sunt de spus. Totusi sunt multumit de randamentul baietilor, in special de al lui Sabau, care a dat si trei pase de gol, a afirmat principalul Marius Pasca.

Urmatoarea partida amicala pentru FC Zalau va avea loc sambata, de la 11, tot la Cluj-Napoca, in compania aceleasi echipei.

FC Zalau: Gabor – Maior, Jula, Cosma, Nicorici, Bode, Budean, Sabau, Neicu, Gorga, Balan. Au mai evoluat: C. Chis, P. Chis, R. Blaga si Barnutiu. Antrenori: Marius Pasca (principal), Cristi Oros (secund)

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »