FC Zalău a câștigat la scor amicalul cu liderul din Liga a IV-a

Ultimul joc de verificare pentru FC Zalău dinaintea începerii returului s-a desfăşurat vineri după-amiaza, jucătorii pregătiţi de Călin Pop şi Cristian Oros întâlnind liderul din Liga a IV-a, Luceafărul Bălan. Partida dintre cele două echipe a avut loc pe Stadionul Municipal, zălăuanii câştigând cu scorul de 5 – 0.
În ciuda faptului că FC Zalău a avut câteva absenţe importante în primul „11”, diferenţa de valoare dintre cele două echipe a fost cât se poate de clară, iar după primele 45 de minute, formaţia de sub Meseş avea deja un avantaj de trei goluri. În partea a doua, gazdele au mai marcat de două ori, cei cinci jucători care şi-au trecut numele pe lista marcatorilor fiind Kinczel Ervin, Cristian Tăbârţă, Bogdan Roghină, Raul Stanciu şi Alexandru Pop.
Pentru FC Zalău a fost ultimul amical dinaintea începerii returului, vineri fiind programată prima etapă din partea a doua a Ligii a III-a. Zălăuanii vor primi vizita formaţiei CS Iernut, echipă situată pe locul 12 după 13 etape.
„A fost ultimul meci de pregătire, dar unii dintre jucători nu au abordat meciul cu seriozitate. Din păcate, cu toate că am susţinut atâtea amicale în această iarnă, nu avem încă un „11” de bază stabilit. Ne confruntăm în continuare cu probleme de lot şi, în primul rând va trebui să vedem pe ce jucători ne vom putea baza la ora meciului”, a afirmat antrenorul Călin Pop.
Chiar dacă echipa sa a pierdut categoric, antrenorul Luceafărului, a precizat că şi-ar dori să mai susţină astfel de partide până la vară, când este programat barajul pentru promobarea în Liga a III-a. „Nu ne-am aşteptat la minuni, fiindcă ştiam valoarea adversarului. Mi-aş dori, însă, să mai susţinem astfel de partide, pentru a vedea adevărata valoare a echipei şi cum reacţionează jucătorii în faţa unui adversar mai valoros decât noi. Sper să putem organiza cât mai multe astfel de meciuri până la vară, fiindcă numai aşa poate creşte valoarea jucătorilor”, a declarat Marius Paşca.
FC Zalău: Băican – Petrache, Mutu, Sabău, Boldea, Dulap, V. Pop, Stanciu, Roghină, Kinczel, Tăbârţă. Au mai evoluat: A. Pop, Supuran şi Sezgin. Antrenori: Călin Pop şi Cristian Oros.
Luceafărul Bălan: Petcu, Lazăr, Rus, Noje, Molnar, Maior, Toth, Ceaca, Haiduc, Teglaş şi Zaharie. Au mai evoluat: Pop, Buda, Negrean şi Culciar. Antrenor: Marius Paşca

Leave a Comment