FC Zalău a bifat a treia victorie în amicale

Formaţia pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros a avut ca adversare în primele trei meciuri de verificare echipe din Liga a IV-a, pe care le-a învins fără probleme

FC Zalău a câştigat amicalul susţinut sâmbătă, al treilea din această iarnă, în faţa formaţiei din Liga a IV-a Satu Mare, Someşul Oar. Scorul final a fost 4 – 1 pentru formaţia zălăuană, după ce FC Zalău a condus şi la pauză, cu scorul de 2 – 1.
Primele două reuşite ale formaţiei de la poalele Meseşului i-au aparţinut atacantului Alexandru Pop, iar gazdele au redus din handicap în ultimul minut al primei reprize.
După pauză, antrenorul Călin Pop a introdus, pe rând, toate rezervele pe care le-a avut la dispoziţie, iar jocul formaţiei zălăuane nu a mai fost la fel de spectaculos, chiar dacă FC Zalău a mai marcat de două ori. Adrian Marinaş a înscris pentru 3 – 1 în minutul 49, iar Vlad Ţiriac a stabilit scorul final, în minutul 54.
„Echipa a avut o evoluţie bună până în minutul 70, când în teren au rămas toţi jucătorii de rezervă. Repriza a doua a durat 60 de minute, fiindcă am vrut să-i văd mai mult la lucru pe jucătorii de rezervă, cu care mai avem mult de muncă”, ne-a declarat Călin Pop.
Atacantul transferat în această iarnă, Andrei Şulea, nu a putut evolua din cauza unor probleme de sănătate.
Următorul joc de verificare pentru FC Zalău este programat miercuri, la Baia Mare, în faţa colegei de serie din Liga a III-a, FC Municipal Baia Mare.
FC Zalău: Cristian Man – Vlad Lung, Cosmin Cosma, Mihai Gui, Viorel Ionaşcu, Cristian Molnar, Andrei Lăcătuş, Daniel Bogman, Vlad Ţiriac, Adrian Marinaş şi Alexandru Pop. Au mai evoluat: Edgars Portnojs, Dan Şimon, Mihai Cherecheş, Paul Chiş, Daniel Supuran, Andrei Sezgin, Raul Silaghi şi Radu Marian. Antrenori: Călin Pop şi Cristian Oros

 

Leave a Comment