FC Zalău, interesată de jucători de la U Cluj

Magazin Salajean 30 iunie 2011 0

FC Zalău, interesată de jucători de la U ClujDeşi s-a tot discutat în ultima perioadă tot mai mult despre promovare la FC Zalău, se pare că formaţia condusă de Ioan Morar nu va evolua degrabă în Liga a II-a. Toată lumea vorbeşte de promovare, dar nimeni nu vorbeşte de buget. E adevărat că avem o susţinere financiară consistentă din partea Primăriei şi Consiliului Local, însă aproape jumătate din bani se duc pe taxe şi impozite. De acum înainte nu ne mai agăgim cu promovarea. Vom face echipa în funcţie de bugetul pe care-l vom avea la dispoziţie, a declarat preşedintele Ioan Morar. Potrivit acestuia, în sezonul următor se va pune baza pe jucători tineri, din jucătorii cu experienţă urmând să rămână doar 4 – 5. Se are în vedere aducerea unor jucători tineri, de la Universitatea Cluj. Am discutat deja cu cei de la Universitatea Cluj şi urmează să ne întâlnim în zilele următoare pentru a stabili cu exactitate ce jucători avem nevoie şi dacă putem conta pe ei în sezonul viitor. Ne trebuie jucători tineri, care să creasca de la an la an. Este mai convenabil şi din punct de vedere financiar, fiindcă nici costurile nu mai sunt atât de mari, a mai afirmat oficialul zălăuan.

Claudiu Cornaci şi Vasile Jula, încă un an la FC Zalău

Două dintre piesele de bază ale echipei FC Zalău în sezonul trecut, Claudiu Cornaci şi Vasile Jula, vor continua şi în sezonul viitor sub comanda antrenorilor Marius Paşca şi Cristian Oros, chiar dacă şi-au încheiat contractele cu echipa zălăuană la finalul sezonului 2010 – 2011. Am avut o discuţie cu Vasile Jula şi i-am propus să continuăm colaborarea încă un an. Chiar dacă are o vârstă este un jucător cu mare experienţă, care ne poate ajuta şi în sezonul următor. M-am înţeles şi cu Claudiu Cornaci să rămână la noi, pentru că este un jucător cu caracter deosebit, iar eu sunt foarte mulţumit de evoluţia pe care a avut-o mai ales în utlimele partide.

Bode, Gabor şi Budean nu mai intră în planurile conducerii

Mihai Bode se află la final de contract cu FC Zalău, însă oficialii clubului zălăuan nu mai doresc să continue colaborarea cu acesta. Eu i-am întins mâna de mai multe ori până acum, dar de data aceasta nu voi mai face acest lucru. Nu mă mai interesează situaţia lui, fiindcă este caracter zero. Oricum, nu este o mare pierdere pentru noi, fiindcă nu a făcut mare lucru de când joacă la noi, a explicat Ioan Morar.

Din câte se pare, nici jucătorul nu mai vroia să continue colaborarea cu FC Zalău, impresarul său, Emil Bode, căutându-i deja o altă ehipă pentru următorul sezon.

Portarul Gabriel Gabor şi mijlocaşul adus de la Unirea Dej, Alin Budean, nu mai intră nici ei în planurile conducerii, însă colaborarea cu aceştia s-a încheiat pe cale amiabilă, deşi cei doi mai aveau încă un an de contract cu FC Zalău.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »