FC Zalău, desfiinţată la Dej

Magazin Salajean 16 mai 2011 0

FC Zalău, desfiinţată la Dej

FC Zalău s-a întors cu coada între picioare de la Dej, pierzând cu un categoric 4 – 1 în faţa Unirii din localitate. Dejenii au tranşat meciul încă din prima repriză, conducând la pauză cu scorul de 3 – 0, prin reuşitele lui Faur (de două ori) şi Ferreira.

Zălăuanii au ratat însă câteva situaţii foarte bune, prima dintre ele chiar la 0 – 0, prin Gigi Gorga, care nu a reuşit să marcheze din situaţie de unu la unu. A reuşit să o facă însă în minutul 16, dar golul a fost anulat de centralul băimărean Romeo Maghiar, care a dictat fault la portar. Şi Vasile Jula a irosit o mare ocazie în minutul 25, trimiţând balonul în bară.

La câteva minute de la reluare Maior Istvan a reuşit să reducă din handicap, cu un şut la colţul scurt, din interiorul careului. În minutul 58, Andrei Teglaş putea face 3 – 2 după ce a scăpat pe contraatac, dar arbitrul Maghiar a comis-o din nou, dictând fault în atac.

Scorul final avea să fie stabilit în minutul 85, dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Zelencz, Claudiu Cornaci, cel care a comis faultul în careu, fiind eliminat după ce a văzut al doilea cartonaş galben.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »