FC Zalău îl pierde pe “Tasotti”?

Magazin Salajean 9 iunie 2011 0

FC Zalău îl pierde pe “Tasotti”?

Transferat la finalul anului trecut, după îndelungi tratative, mijlocaşul zălăuan Cosmin Sabou s-ar putea despărţi în această vară de FC Zalău,

fiind dorit de Leo Grozavu la Politehnica Iaşi

Conducerea clubului FC Zalău şi l-a dorit foarte mult în pauza de iarnă pe mijlocaşul zălăuan Cosmin Sabou, jucător ce a evoluat pe prima scenă a fotbalului românesc cu Gaz Metan Mediaş, iar înainte de a ajunge la FC Zalău a jucat în Liga a II-a la Unirea Alba Iulia. După îndelungi tratative, clubul zălăuan şi jucătorul au ajuns la o înţelegere, Tasotti, cum îi spun colegii de echipă, semnând un contract valabil pe doi ani şi jumătate cu FC Zalău.

Se pare însă că soarele a răsărit din nou pe strada lui Sabou, acesta fiind dorit de Leo Grozavu la ACSMU Politehnica Iaşi. Cei doi au mai colaborat la defuncta FC Armătura, când actualul manager al ieşenilor a fost antrenor principal. Sabou a purtat zilele trecute discuţii cu cei din conducerea clubului zălăuan, pentru a-l lăsa să plece la gruparea ieşeană, însă, cel puţin până în prezent, jucătorul nu a primit acceptul din partea clubului zălăuan. Sabou mai are doi ani contract cu noi. Deocamdată nu pot spune nimic. Există ceva discuţii, dar mai întâi trebuie să vedem care sunt planurile noastre de viitor, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar.

În vârstă de 31 de ani, jucătorul speră însă că va primi acceptul conducerii. Este adevărat, sunt în discuţii cu cei de la Poli Iaşi. Domnul Grozavu este un om cu caracter. Il cunosc bine, fiindcă am mai lucrat împreună. Pentru mine ar fi , iar cei din conducere sper să înţeleagă acest lucru.

Poli Iaşi are stabilit ca obiectiv în sezonul viitor promovarea în Liga I, iar Leo Grozavu consideră că Tasotti ar putea ajuta echipa ieşeană în lupta pentru promovare. Am mai lucrat cu el şi la Zalău. Este un jucător valoros, care cred că ne poate ajuta să ne îndeplinim obiectivul. M-am interesat de situaţia lui de la FC Zalău, dar deocamdată totul este la nivel de discuţii. Depinde şi de motivaţia lui, dacă ar fi tentat să mai joace la Liga a II-a, ne-a precizat managerul Politehnicii Iaşi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »