FC Silvania, surclasata in propriul fief

Magazin Salajean 8 martie 2010 0

FC Silvania, surclasata in propriul fief

Adversara de sambata a simleuanilor, Dacia Mioveni, a dominat jocul aproape de la un capat la altul

FC Silvania – Dacia Mioveni 0 – 3 (0 – 0)

Au marcat: Iulian Vladu (min. 61-penalty), Claudiu Boroiban (min. 68), Gabriel Enache (min. 88)

Cartonase galbene: Cosmin Iuhas (min. 58), Dan Gavrilescu (min. 63), Dan Muresan (min. 75), respectiv Valentin Cosereanu (min. 65), Claudiu Ionescu (min. 71)

FC Silvania: Gabriel Gabor – Dumitru Muntean, Dan Muresan, Raul Crisan, Cosmin Iuhas, Dan Gavrilescu (cpt, min. 80, Sebastian Ianc), Claudiu Codoban (min. 73, George Petcut), Schwarzkopf Istvan, Dan Vascan, Andrei Pascalau, Ionut Danila (min. 86, Andrei Puscas). Antrenori: Dacian Nastai (principal), Vasile Pasca (secund)

Dacia Mioveni: Iulian Ilie – Mihai Olteanu (cpt), Mitica Mosteanu, Daniel Nauiu (min. 50, Razvan Huzuneanu), Iulian Vladu, Ayza Roberto (min. 87, Gabriel Enache), Dan Sandulescu, Dan Nistor, Valentin Cosereanu (min. 90, Bogdan Preda), Claudiu Ionescu, Claudiu Boroiban. Antrenori: Marian Pana (principal), Dragos Stroe (secund)

Dupa ce in partida tur, simleuanii au smuls un punct pe terenul celor de la Dacia Mioveni, sambata, gruparea de la poalele Magurii a cedat fara drept de apel, pe teren propriu. Argesenii au dominat jocul in cea mai mare parte, iar la final, antrenorul Silvaniei, Dacian Nastai, a recunoscut superioritatea oaspetilor. Partida de la Simleu Silvaniei a inceput cu o intarziere de aproximativ o jumatate de ora, din cauza suprafetei de joc care, la ora 11 era inghetata aproape in totalitate.

Oaspetii au inceput in forta meciul, avand cateva situatii bune de a marca in prima parte a intalnirii. In minutul 12, Nistor trimite un sut peste transverala din marginea careului, dupa o respingere gresita a lui Schwarzkopf. Opt minute mai tarziu, Ayza patrunde usor pe centru printre aparatorii simleuani, insa sutul sau, din marginea careului, trece alaturi. Simleuanii isi trec in cont prima ocazie in minutul 22.

Codoban executa o lovitura de colt de pe partea dreapta, iar Vascan reia peste poarta cu capul, din 9 metri. Sase minute mai tarziu, jucatorul oaspetilor, Ayza, trimite un nou sut din marginea careului, si de aceasta data alaturi, dupa o respingere gresita a lui Muntean. Si Nistor isi regleaza tirul cu doua suturi din marginea careului, in minutele 29 si 34, insa scorul ramane neschimbat. In minutul 36, Gavrilescu este lansat foarte bine pe partea dreapta, patrunde in careu, dar alege sa dribleze si este deposedat, desi se afla intr-o pozitie favorabila de sut. Cea mai mare ocazie a primei parti le apartine simleuanilor, in minutul 43.

Codoban trimite o centrare perfecta de pe partea dreapta, dar Danila, ramas singur cu portarul advers, reia cu capul in bratele acestuia din numai trei metri. Si dupa revenirea de la vestiare tot oaspetii au avut prim-planul, iar in minutul 63 au reusit sa deschida scorul. Iuhas comite un fault in careu, pe partea stanga de atac, centralul dicteaza penalty, iar Vladu transforma.

O noua neglijenta a simleuanilor le da posibilitatea oaspetilor sa-si mareasca avantajul. Raul Crisan trimite o pasa la portarul Gabor, mingea se opreste in apropierea careului mare, Boroiban profita si inscrie cu capul. Scorul devine chiar 3

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »