FC Silvania si-a pierdut capitanul de echipa

Magazin Salajean 21 ianuarie 2009 0

FC Silvania si-a pierdut capitanul de echipa

Dupa ce in turul Ligii a III-a a purtat banderola de capitan pentru FC Silvania, fundasul Cosmin Iuhasz va evolua in retur pentru Universitatea Cluj

Unul dintre cei mai eficienti jucatori al echipei FC Silvania Simleu Silvaniei in turul Ligii a III-a, Cosmin Iuhasz, va evolua din retur la formatia din Liga a II-a, Universitatea Cluj. Sepcile rosii au fost interesate de serviciile jucatorului inca de pe vremea cand era antrenor Dorinel Munteanu, insa totul a ramas doar la nivel de discutii pana la finalul saptamanii trecute. Vinerea trecuta, conducerea clubului simleuan si cea a Universitatii Cluj au ajuns la o intelegere in privinta transferului lui Iuhasz la gruparea de la poalele Feleacului, jucatorul semnand cu sepcile rosii un contract de doua sezoane si jumatate. Clubul clujean a virat deocamdata doar o parte din suma totala pentru transferul lui Iuhasz, urmand ca oficialii simleuani sa primeasca diferenta pana la inceputul lunii iulie. Daca nu ne vor vira si cealalta parte din suma, Iuhasz va deveni din nou jucatorul nostru, a afirmat presedintele Ioan Gurzau. Acesta a mai spus ca spera ca locul lasat liber de Iuhasz sa fie ocupat cat mai repede de un alt jucator, care sa poata face fata pe postul respectiv. Plecarea oricarui jucator care a fost titular si capitan este o pierdere pentru noi. Speram insa sa putem suplini cat mai repede jucatorul de pe postul respectiv. Desi a recunoscut sa este o pierdere destul de mare pentru echipa plecarea lui Iuhasz la U Cluj, antrenorul echipei simleuane, Lucian Ciocan, parea incantat ca jucatorul a reusit sa faca pasul spre Liga a II-a. In acest moment ducem lipsa de fundas stanga, odata cu plecarea lui Iuhasz la Universitatea Cluj. Sper insa sa pot gasi cat mai repede un inlocuitor. Totusi, imi pare bine pentru el, ca a reusit sa faca pasul spre Liga a II-a. Universitatea Cluj se afla pe locul 11 in Seria a II-a a Ligii a II-a, iar dupa plecarea lui Dorinel Munteanu de la echipa, antrenor principal a ramas Gheorghe Mihali.

S-a renuntat la cantonamentul de la Baile Tusnad

Desi initial fusese programat, incepand de maine, un cantonament pe o perioada de zece zile la Baile Tusnad, FC Silvania Simleu Silvaniei va efectua stagiul de pregatire pe plan local. Am avut ieri (n.r. luni) o discutie cu jucatorii si s-a stabilit sa facem cantonamentul pe plan local. Conditiile pe care le aveam acolo le avem si aici, poate chiar mai bune. Plus ca doua zile se iroseau numai pe drum, a fost de parere Gurzau. In acest moment, tehnicianul Lucian Ciocan are in lot 24 de jucatori, insa in aceasta saptamana se va stabili cine va ramane la echipa si cine va pleca. FC Silvania va sustine azi, de la ora 11, pe terenul din Cehei, un joc scoala, lotul simleuan urmand sa se imparta in doua echipe.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »