FC Silvania sanctionata drastic de Comisia de Disciplina

Magazin Salajean 4 iunie 2010 0

FC Silvania sanctionata drastic de Comisia de Disciplina

Gruparea de la poalele Magurii a pierdut la masa verde meciul cu FC Baia Mare, iar patru jucatori au fost suspendati si amendati

Desi, la un moment dat se parea ca rezultatul final al meciului dintre FC Silvania si FC Baia Mare va ramane cel inregistrat pe teren, 3 – 2 pentru simleuani, verdictul dat miercuri de Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a fost total nefavorabil echipei din Simleu Silvaniei. FC Silvania a pierdut in cele din urma, la masa verde meciul cu gruparea baimareana si a fost amendata cu suma de 5.000 de lei.

De asemenea, trei dintre cei patru jucatori eliminati, Sebastian Ianc, Dan Muresan si Cosmin Iuhas au primit cate patru etape de suspendare si cate o amenda de 2.000 de lei fiecare. Cel de-al patrulea, atacantul Ionut Danila, acuzat ca l-ar fi agresat pe centralul sibian Marian Bordean, a primit o pedeapsa mult mai mare din partea Comisiei de Disciplina, fiind sanctionat cu un an de suspendare si amendat cu suma de 13.500 lei. De cealalta parte, Florin Achim, Daniel Rednic si Ionut Craciun (toti trei de la FC Baia Mare), au fost sanctionati fiecare cu patru etape de suspendare si cu o penalitate sportiva de 2.000 de lei.

Va reamintim ca partida dintre FC Silvania si FC Baia Mare, desfasurata in data de 22 mai, a fost intrerupta cu un minut inaintea expirarii prelungirilor, la scorul de 3 – 2 pentru gazde. Dupa o imbrancire intre Daniel Rednic si Adrian Bustea a urmat o bataie generala intre componentii celor doua echipe. Centralul Marian Bordean a eliminat trei jucatori simleuani si un jucator baimarean, dupa care a fluierat finalul partidei. Aceasta, dupa ce inainte cu cateva minute, il eliminase si pe Sebastian Ianc, tot de la FC Silvania.

In etapa de maine, FC Silvania Simleu Silvaniei va sta, fiindca adversara acesteia, CFR Timisoara, s-a retras din campionat inaintea inceperii returului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »