FC Silvania s-a impus in ultimul amical

Magazin Salajean 19 august 2010 0

FC Silvania s-a impus in ultimul amical

Unirea Dej – FC Silvania 1 – 2 (0 – 1)

Au marcat: Feher (min. 57), respectiv Hotico (min. 27), Puscas (min. 63)

Gruparea de la poalele Magurii a sustinut ieri dimineata ultima partida de verificare dinaintea inceperii noului sezon al Ligii a II-a. FC Silvania a intalnit in deplasare Unirea Dej, echipa de care a dispus cu scorul de 2 – 1, la capatul unui meci in care simleuanii au ratat numeroase ocazii. Antrenorul Adrian Anca a introdus in formula de baza jucatorii care au evoluat mai putin in partidele anterioare, dandu-le acestora sansa sa demonstreze ca merita sa evolueze in al doilea esalon. Simleuanii au reusit deschiderea scorului dupa 27 de minute de joc, prin Hotico, acesta stabilind si scorul pauzei. In repriza secunda, Anca i-a introdus in teren si pe ceilalti jucatori, insa evolutia acestora nu l-a multumit pe tanarul tehnician.

Am facut un joc destul de slab. Am ratat multe ocazii si de aceasta data. Suferim in continuare la finalizare, insa sper sa reusim aducerea unui atacant valoros, a afirmat Adrian Anca. Dejenii, condusi de pe margine de fostul antrenor al Silvaniei, Mircea Bolba, au restabilit egalitatea in minutul 57, printr-o lovitura de pedeapsa transformata de Feher. Insa, sase minute mai tarziu, Puscas a punctat pentru 2 – 1, aducand astfel o victorie de moral echipei din Simleu-Silvaniei. FC Silvania va sustine, marti, primul meci oficial din noul sezon, urmand sa evolueze in faza a IV-a a Cupei Romaniei, impotriva echipei din Liga a III-a, Luceafarul Oradea.

FC Silvania: Stef – Muntean, Muresan, Hotico, Pascalau, Lupo, Militaru, Prodan, Felecan, Hadar, Bustea. Au mai evoluat: Miron – Ianc, Crisan, Gavrilescu, Petcut, Andor, Puscas, Apostolache. Antrenori: Adrian Anca (principal), Vasile Pasca (secund)

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »