FC Silvania s-a calificat in faza a V-a a Cupei Romaniei

Magazin Salajean 26 august 2010 0

FC Silvania s-a calificat in faza a V-a a Cupei Romaniei

Luceafarul Oradea – FC Silvania 0 – 1 (0 – 1)

A marcat: George Petcut (min. 33 – penalty)

Gruparea de la poalele Magurii a debutat cu dreptul in actualul sezon al Cupei Romaniei la fotbal, invingand la limita, cu scorul de 1 – 0, in deplasare, echipa din Liga a III-a, Luceafarul Oradea. A fost si un meci al orgoliilor intre cele doua banci de rezerve, dupa rocada facuta intre cei doi antrenori, Adrian Anca (care in sezonul trecut a antrenat Luceafarul) si Dacian Nastai (care s-a aflat in sezonul trecut pe banca Silvaniei). Inceputul de meci a fost unul destul de echilibrat, cu putine faze la ambele porti. Totusi, simleuanii au reusit sa deschida scorul in minutul 33, prin capitanul George Petcut, care a transformat o lovitura de pedeapsa obtinuta de Hadar. In partea secunda, gazdele au fortat egalarea, ratand situatii bune de a inscrie, dar si FC Silvania a avut de cateva ori sansa desprinderii, atacantii simleuani ratand chiar din situatii de unu la unu. Faza a V-a a Cupei Romaniei este programata peste doua saptamani, in competitie urmand sa intre si celelalte echipe din Liga a II-a.

Luceafarul Oradea: Goia – Letan, Cura, Magda, Taut, Micas, Ghilea (min. 66, Codoban), Briciu (min. 82, Rosu), Ember, Tarlea, Ardelean (min. 57, Popescu). Antrenor: Dacian Nastai

FC Silvania: Miron – Ianc, Hotico, Crisan, Militaru, Gavrilescu (min. 80, Bustea), Lupo (min. 45, Sighiartau), Andor, Hadar (min. 68, Prodan), Muntean, Petcut. Antrenor: Adrian Anca.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »