FC Silvania ramane in Liga a II-a

Magazin Salajean 22 iulie 2010 0

FC Silvania ramane in Liga a II-a

Incertitudinile au luat sfarsit in orasul de la poalele Magurii, iar FC Silvania va efectua azi primul antrenament sub comanda lui Adrian Anca

Desi in urma cu ceva vreme au aparut anumite probleme in ceea ce priveste continuitatea echipei FC Silvania in Liga a II-a, oficialii clubului simleuan au decis in cele din urma ca echipa sa inceapa azi pregatirile pentru noul sezon. Problemele au fost cauzate de faptul ca doi dintre finantatorii de anul trecut, Teodor Pop si Gavril Biris, au anuntat ca nu mai sunt disponibili sa sustina financiar echipa, insa vor asigura transportul in toate deplasarile.

Momentan, au anuntat ca nu au posibilitatea decat sa asigure transportul la echipa, insa, daca firmele pe care le conduc isi vor reveni din punc de vedere financiar, exista posibilitatea sa finanteze din nou echipa. Ma bucur ca am gasit solutii de a continua in Liga a II-a si ca Mitica Ardelean a decis sa finanteze in continuare echipa. Pe langa actualii sponsori vor mai veni si altii, care, deocamdata nu au dorit sa-si faca public numele, a declarat presedintele Ioan Gurzau.

Oficialii simleuani se bazeaza si pe suma care urmeaza sa o primeasca de la Pandurii Targu Jiu, club la care a ajuns in cele din urma internationalul Ciprian Brata, dupa ce International Curtea de Arges s-a retras din Liga I. Primul antrenament este programat in aceasta dimineata, incepand cu ora 10, urmand ca in zilele urmatoare sa se definitiveze si lotul cu care Adrian Anca va porni la drum in noul sezon. Cei care au confirmat vor ramane la echipa, iar ceilalti vor lasa locul altora, a mai spus Gurzau. Noul sezon din Liga a II-a va debuta in data de 21 august.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »