FC Silvania ramane fara capitanul George Petcut

Magazin Salajean 16 decembrie 2010 0

FC Silvania ramane fara capitanul George Petcut

Jucatorul adus in 2008 de la Luceafarul Oradea va evolua din primavara pe prima scena a fotbalului romanesc. Transferul sau la FCM Targu Mures este binevenit pentru clubul simleuan, care trebuie sa achite pana la inceperea returului 25.000 de euro catre Gloria Bistrita

FC Silvania va ramane in aceasta iarna fara capitanul George Petcut, care va juca din primavara in Liga I. Clubul FC Silvania de la poalele Magurii a primit zilele trecute o oferta concreta de la clubul targumuresean, urmand ca in aceste zile, oficialii simleuani sa dea un raspuns. Din cate se pare insa, conducerea FC Silvaniei este de acord cu plecarea mijlocasului, mai ales ca acest transfer vine ca o gura de oxigen pentru clubul simleuan, care trebuie sa achite catre Gloria Bistrita suma de 25.000 de euro pana la inceperea returului. FCM Targu Mures ne-a facut o oferta concreta, iar noi vom raspunde pozivit.

Este binevenit acest transfer, mai ales ca trebuie sa platim acea datorie catre Gloria Bistrita. Petcut a fost monitorizat de antrenorul Ioan Sabau inca de la meciul nostru cu FCM Targu Mures, din cadrul Cupei Romaniei, a delcarat presedintele FC Silvania, Ioan Gurzau.

George Petcut a fost transferat la FC Silvania in toamna anului 2008, de la Luceafarul Oradea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »