FC Silvania nu va retrograda

Magazin Salajean 9 noiembrie 2010 0

FC Silvania nu va retrogradaDesi FC Silvania ocupa ultima pozitie in clasamentul Seriei a II-a a Ligii a II-a de fotbal, presedintele Ioan Gurzau a dat asigurari ca echipa de sub Magura nu va retrograda la finalul sezonului, raspunzandu-le astfel si celor care sustin ca simleuanii nu mai au nicio sansa in ceea ce priveste salvarea de la retrogradare. Multi pentru echipa din Simleu Silvaniei, insa tin sa le transmit ca pot sa stea linistiti, fiindca FC Silvania nu va retrograda. Echipa a ajuns in aceasta situatie din cauza mai multor factori, care tin de bucataria interna. Insa, in cele doua meciuri de pe teren propriu, cu ACU Arad si FC Bihor, am fost privati de trei puncte, cu care, acum am fi fost deasupra liniei. Si la Iasi ni s-a refuzat o lovitura de pedeapsa clara.

Se vede o schimbare in bine in jocul echipei, insa trebuie sa si fructificam ocaziile avute. Am avut doua ocazii clare in prima parte, iar in repriza a doua am dominat jocul. Spectatorii chiar i-au apostrofat pe jucatorii de la Iasi in repriza a doua, spunandu-le ca fara ajutorul arbitrilor era mult mai greu sa se impuna. Cand vom reusi sa marcam, vor veni si rezultatele pozitive.

Declaratia presedintelui Gurzau a fost sustinuta si de prefectul Bihorului, Gavrila Ghilea, care este salajean de origine, avand un cuvant important de spus si in numirea noului antrenor. Cine vorbeste ca FC Silvania nu are sanse la salvarea de la retrogradare greseste. Echipa este valoroasa si are sanse reale la salvarea de la retrogradare, insa conducerea tehnica si cea administrativa vor trebui sa-si uneasca fortele.

Vorbesc foarte des cu antrenorul Farcas si mi-a spus ca la Simleu sunt baieti dornici, cu care se poate lucra. Este foarte simplu sa vorbim distructiv, insa cei care cred ca Silvania va retrograda mai bine ar ajuta echipa. Eu cred in sansa echipei si voi ramane in continuare alaturi de cei din Simleu Silvaniei, a declarat prefectul Bihorului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »