FC Silvania nu a fost programata in ultima etapa a turului

Magazin Salajean 6 decembrie 2010 0

FC Silvania nu a fost programata in ultima etapa a turului

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns ca FC Silvania ocupa o pozitie rusinoasa in Seria a II-a a Ligii a II-a de fotbal, gruparea de la poalele Magurii a primit vineri dupa-amiaza si o veste care a socat toata suflarea fotbalistica salajeana.

Federatia Romana de Fotbal a anuntat vineri, in jurul dupa-amiezii, pe site-ul oficial, ca FC Silvania nu a fost programata pentru meciul de sambata, cu ALRO Slatina, din ultima etapa a turului Ligii a II-a de fotbal. Motivul neprogramarii este neachitarea de catre FC Silvania a unei sume datorate clubului Gloria Bistrita. In mod normal, aceasta suma trebuia achitata de catre Somesul Satu Mare, club de la care FC Silvania a cesionat in urma cu doi ani locul in Liga a III-a, insa somatia a fost trimisa pe adresa clubului simleuan.

Totul se trage de la transferul jucatorului Cosmin Salagean la Otelul Galati, de pe urma caruia, Gloria Bistrita trebuia se beneficieze de un procent de 25.000 de euro.

Presedintele FC Silvaniei, Ioan Gurzau, spune insa ca clubul simleuan nu are nicio legatura cu aceasta datorie, FRF eliberand o hartie in momentul cesionarii locului, conform careia clubul satmarean nu ar fi avut litigii cu niciun club. Somesul a avut o datorie mai veche catre federatie, pe care nu a platit-o. Noi am fost instiintati de mai demult de aceasta datorie, dar i-am anuntat pe cei de la federatie ca nu ne revine noua obligatia de a plati aceasta suma catre Gloria Bistrita, ne-a explicat oficialul simleuan. Acesta este de parere ca meciul de sambata ar trebui reprogramat si va face apel catre Comitetul Executiv din cadrul FRF. Vom face apel catre Comitetul Executiv, pentru a se rezolva aceasta problema, daca oamenii de acolo sunt corecti. In mod normal, meciul cu Slatina trebuie reprogramat, a conchis presedintele Silvaniei.

ALRO Slatina a ajuns vineri dimineata la Zalau, insa, dupa aflarea acestei vesti, s-a intors acasa.

In cazul in care federatia nu va va fi de acord cu reprogramarea jocului, simleuanii vor pierde la masa verde, cu scorul de 3 – 0. Daca clubul de sub Magura nu va achita aceasta suma pana la inceperea returului, FC Silvania risca sa nu fie programata nici in prima etapa din retur, ceea ce inseamna ca echipa simleuana va fi automat exclusa din campionat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »