FC Silvania, locul trei la faza zonala a Memorialului Gheorghe Ola

Magazin Salajean 30 noiembrie 2010 0

FC Silvania, locul trei la faza zonala a Memorialului Gheorghe OlaCalificata la faza zonala a Memorialului Gheorghe Ola dupa ce a castigat faza judeteana a competitiei, grupa de copii nascuti in 2001 de la FC Silvania a terminat pe locul trei turneul de la Satu Mare. Au mai fost prezente LPS Bihor Oradea, Il Calcio Satu Mare si CS Plimob Sighet.

In primul meci, elevii antrenati de Bogdan Pop au pierdut cu scorul de 3 – 0 meciul cu LPS Bihor Oradea, dupa care s-au impus in al doilea meci, cu scorul de 3 – 1 in fata celor de la Il Calcio Satu Mare. Golurile simleuanilor au fost marcate de: Sebastian Pop, Trinka Eduard si Ionut Muresan. Ultimul meci l-a sustinut in compania celor de la CS Plimob Sighet, in fata carora, FC Silvania a pierdut cu scorul de 2 – 0.

La finalul competitiei, obser-vatorul Toader Stet le-a luat datele jucatorilor Olimpiu Ardelean si Ionut Muresan de la FC Silvania, acestia urmand sa fie monitorizati pentru lotul national.

Lotul FC Silvania: Paul Cosma, Trinka Eduard, Olimpiu Ardelean, Ionut Muresan, Noris Bence, Sebastian Pop, Marius Lazar, Tudor Dragos, Nagy Alex si Antoniu Pop. Antrenor: Bogdan Pop.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »