FC Silvania, la ultima deplasare din acest an

Magazin Salajean 13 noiembrie 2009 0

FC Silvania, la ultima deplasare din acest an

sambata, ora 11, Stadion Dealul Florilor din Baia Mare

FC Baia Mare – FC Silvania

FC Silvania Simleu Silvaniei va sustine maine ultimul meci in deplasare din acest tur de campionat. Gruparea de la poalele Magurii va intalni FC Baia Mare, intr-un meci contand pentru etapa a XIV-a din Liga a II-a.

Jucatorii antrenati de Dacian Nastai au mare nevoie de victorie pentru a nu reveni in zona fierbinte a clasamentului. Nu va fi insa deloc usor, avand in vedere ca nici adversarii nu stau prea bine in clasament. E ultimul joc in deplasare si ultima posibilitate de a aduce puncte din deplasare. Vremea va influenta insa foarte mult jocul si, dupa cum cunosc gazonul de la Baia Mare, cred ca va fi mai mult un joc de lupta decat un joc de fotbal. Am incredere in jucatori ca se vor mobiliza, chiar daca nu am mai castigat de patru etape, a afirmat tehnicianul Dacian Nastai. Partida de la Baia Mare va fi oficiata la centru de oradeanul Stefan Erdei, ajutat la cele doua linii de Gabriel Dan (Timisoara) si Florin Hanca (Aiud). Rezerva va fi Kegyes Ervin (Satu Mare), observator de arbitri Szilagy Stefan (Satu Mare), iar observator de joc, Nicolae Ardelean (Arad).

Programul complet al etpaei a XIV-a: Minerul Lupeni – CSM Ramnicu Valcea, CS Otopeni – Jiul Petrosani, Gaz Metan CFR Craiova – Dacia Mioveni, FC Baia Mare – FC Silvania, FC Bihor Oradea – Fortuna Covaci, FCM Targu Mures – U Cluj, Muresul Deva – Ariesul Turda, FC Arges – UTA Arad.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »