FC Silvania intra de azi in cantonament pe plan local

Magazin Salajean 26 iulie 2010 0

FC Silvania intra de azi in cantonament pe plan local

Conducerea a decis ca echipa sa efectueze pregatirea centralizata pe plan local, deoarece conditiile de pregatire sunt foarte bune

Dupa ce a fost amanata de doua ori reluarea pregatirilor, iar la un moment dat s-a pus problema chiar sa vanda locul, FC Silvania a inceput joi dimineata pregatirile pentru sezonul viitor. Desi alte echipe din esalonul secund au inceput mult mai repede pregatirile, antrenorul principal al simleuanilor, Adrian Anca, crede ca jucatorii sai pot recupera perioada pierduta. Nu va fi nicio problema, chiar daca am inceput mai tarziu pregatirile, pentru ca am facut un program bun, prin care jucatorii vor recupera cate putin in fiecare zi.

Am decis sa ramanem pe plan local, fiindca si aici conditiile de pregatire si de recuperare sunt bune, a afirmat tanarul tehnician. In acest moment, Anca dispune de 18 jucatori, printre care se afla si cativa fotbalisti veniti in probe. FC Silvania va incepe azi un stagiu de pregatire pe plan local, antrenamentele urmand sa fie efectuate pe Stadionul Magura, iar perioada de recuperare, la Baile Boghis. Prima sedinta de pregatire va avea loc la ora 17, urmand ca timp de zece zile, cat va tine cantonamentul, sa fie efectuate cate doua antrenamente zilnice.

Conducerea clubului simleuan a renuntat saptamana trecuta la serviciile jucatorilor: Dan Vascan, Sebastian Codoban, Ionut Cosma si Gabriel Gabor. Evolutiile lor au fost sub asteptarile noastre. Noi avem nevoie de jucatori tineri, dornici de afirmare, nu care se multumesc cu putin. In zilele urmatoare vom incerca sa definitivam lotul, a declarat presedintele Ioan Gurzau.

La gruparea de la poalele Magurii nu va putea fi vazut in sezonul viitor nici portarul Emil Stef, care a decis sa ajute FC Zalau la promovarea in Liga a II-a.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »