FC Silvania, castigatoarea Cupei “Somes-Almas”

Magazin Salajean 26 ianuarie 2011 0

FC Silvania, castigatoarea Cupei “Somes-Almas”

Scoala de Fotbal Gica Retevoescu a organizat la finalul saptamanii trecute prima editie a Cupei Somes-Almas, competitia rezervata grupelor 1998 – 1999 si 2000 – 2001 desfasurandu-se in sala de sport a Grupului Scolar Liviu Rebreanu din Hida. Au mai fost prezente echipele: FC Baia Mare, Dinamik Baia Mare si FC Silvania Simleu Silvaniei. Din partea Federatiei Romane de Fotbal a fost prezent Tiberiu Porasky, antrenor zonal pentru loturile nationale de copii si juniori, acesta fiind insotit de Dorin Barbu si Marius Predatu, fostele glorii ale Universitatii Cluj.

In fata unei asistente numeroase au avut loc 12 meciuri, cate sase la fiecare categorie de varsta, iar in urma rezultatelor inregistrate, FC Silvania a terminat pe primul loc la ambele categorii, Scoala de Fotbal Gica Retevoescu ocupand locul secund la categoria 1998 – 1999 si locul trei la categoria 2000 – 2001.

La final s-au acordat si premii individuale, Sebastian Goia (FC Silvania) fiind desemnat cel mai bun portar la categoria 1998 – 1999, in timp ce la grupa 2000 – 2001 a fost ales Dan Sabau (Scoala de Fotbal Gica Retevoescu).

Alaturi de Alexandru Simion (FC Baia Mare), Alex Catuna (FC Silvania) a fost ales golgeterul grupei 1998 – 1999, ambii cu cate patru reusite. Tot cu patru goluri marcate, Denis Lup (Dinamik Baia Mare) a fost ales cel mai bun marcator la categoria 2000 – 2001.

Cel mai tehnic jucator la categoria 1998 – 1999 a fost ales Cristian Kiss, de la Scoala de Fotbal Gica Retevoescu, in timp ce la grupa 2000 – 2001 a fost desemnat Alexandru Baghiu.

La final, managerul Scolii de Fotbal Gica Retevoescu, a tinut sa multumeasca Primariei si Consiliului Local Hida pentru sprijinul acordat, spunand ca si urmatoarele turnee le va organiza tot intr-o zona rurala. Tin sa multumesc Primariei Hida, Con-siliului Local al Primariei Hida si nu in ultimul rand, d-lui primar Petrus Dumitru, caruia i-am inmanat o Diploma perso-nalizata, pentru efortul depus in vederea desfasurarii acestui turneu in cele mai bune conditii. Promit ca urmatoarele turnee le voi organiza tot in zona rurala, acolo unde interesul pentru fotbal este cu mult peste zonele din mediul urban, in sensul ca atat oamenii, cat si administratiile locale, indiferent de culoarea politica, au bratele deschise nu, cum se zice in popor, cu mainile in san.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »